Yandex Metrica

Galatasaray'ın kasası doluyor! Florya için 10 milyar TL'lik plan...

Galatasaray'ın kasası doluyor! Florya için 10 milyar TL'lik plan...

Florya Metin Oktay Tesisleri'nin arazisindeki kalan 40 dönümü alarak 60 dönümlük araziyi bünyesine katan Galatasaray, 10 milyar Lira gelir elde etmeyi planlıyor.

Spor

24.04.2024, 03:52

Galatasaray, Emlak Konut'tan Florya arazisindeki Metin Oktay Tesisleri'nin kalan 40 dönümünü 1 milyar 170 milyon liraya satın aldı. Yönetim, 60 dönüme ulaşan araziden 10 milyar TL gelir elde etmeyi planlıyor.

Süper Lig Galatasaray- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Derbi maçı ne zaman, hangi kanalda? Süper Lig Galatasaray- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Derbi... Haberi Görüntüle

GALATASARAY SEVİYE ATLADI

Tarihinin en kötü dönemini yaşadıktan sonra Galatasaray bu sezona farklı bir giriş yaptı. Yıldız transferlerle sezona başlayan Cimbom; Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Leo Dubois, Haris Seferovic ve Mauro Icardi'yi kadrosuna kattı.

Süper Lig'de galibiyet serisi yakalayan Galatasaray, Nef Stadyumu'ndaki İstanbulspor galibiyetiyle liderlik koltuğuna oturdu. Ligin devre arasına lider giren sarı kırmızılılar, ara transferde ise Kaan Ayhan, Sam Adekugbe ve Nicolo Zaniolo gibi isimlerle kadrosunu güçlendirdi.

El Clasico heyecanı başlıyor! Real Madrid - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı? El Clasico heyecanı başlıyor! Real Madrid - Barcelona maçı ne... Haberi Görüntüle

CİMBOM PARA BASACAK

Galatasaray saha içi çalışmaların yanı sıra saha dışında da çalışmalarına devam ediyor. Sarı kırmızılılar, 1 milyar 171 milyon 800 bin TL’ye satın aldı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Galatasaray, Florya arazisinden elde edeceği gelirle hem borcunu kapatıp hem Kemerburgaz tesislerini tamamlamayı planlıyor.

Galatasaray, Mecidiyeköy'deki GS Leo Residences’ın %70'i olan 134 dairenin satışından yaklaşık 1.2 milyar liralık gelir elde etmişti. Sarı kırmızılılar, Florya'daki arsa için bu geliri teminat gösterdi.

Galatasaray, Florya'daki tesisleri Kemerburgaz'daki tesislere taşıyacak ve Florya arazisine proje kapsamında villalar yapılacak. Galatasaray Sportif A. Ş. Başkanvekili Erden Timur daha önce yaptığı açıklamada, "Florya’nın satışından 10 milyar TL’den fazla gelir bekliyoruz. Florya’ya yapılacak olan dairelerden 108 tane satılınca inşaat masrafı, 137 tane satılınca Galatasaray’ın borcu kapanıyor" ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading