Yandex Metrica

Galatasaray'ın İspanyol hocası kovuldu! Geçmişte paylaştığı fotoğraflar başına bela oldu

Galatasaray'ın İspanyol hocası kovuldu! Geçmişte paylaştığı fotoğraflar başına bela oldu

Son dakika haberleri... Galatasaray'da Domonec Torrent'in yardımcılığına getirilen Marc Gonzalo'nun daha önce paylaştığı fotoğraflar başına iş açtı. Ayrıca Türk dizilerinde oynadığı öğrenilen Gonzalo'nun Akasya Durağı, Arka Sokaklar dizisi olmak üzere Acun Ilıcalı'nın "Var Mısın Yok Musun" programına çıktığı anlar yeniden gündeme geldi.

Spor

08.03.2024, 16:35

Galatasaray'da Fatih Terim'in ayrılığı ile göreve getirilen Domenec Torrent'in tercümanı ve yardımcı antrenör ekibinde Marc Gonzalo'nun olacağı açıklandı ama daha sonrasında görevine son verildi.

Dün ilk kez Florya'da antrenmana çıkan Gonzalo'nun Türkiye'de yayınlanan dizi ve yarışma programlarında yer aldığı öğrenildi.

Gonzalo'nun daha önce Mehmet Ali Erbil'in sunduğu 'ŞaşırtMali', Acun Ilıcalı'nın programı 'Var mısın yok musun', Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar ve Akasya Durağı dizisindeki görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Fenerbahçe Konferans Liginden toplam kaç para kazandı? Fenerbahçe Konferans Liginden toplam kaç para kazandı? Haberi Görüntüle

MARC GONZALO KOVULDU

Sosyal medya eleştiri oklarının hedefi olan Marc Gonzalo'nun Instagram paylaşımı ve daha önce Galatasaray'a yönelik sözlerinden dolayı görevine son verildi.

Ayrıca yıllar önce Fenerbahçe'nin kart reklamında da oynayan İspanyol hocanın geçmişteki görüntüleri taraftarları çıldırttı.

Kanal D'nin sevilen dizisinde de yer alan Marc Gonzalo, Akasya Durağı'nda  konuk oyuncu olarak yer alması gözlerden kaçmadı.

Öte yandan sosyal medya hesabından yıllar önce paylaştığı bir fotoğraftan dolayı tepki alan Gonzalo, Galatasaray'dan 'malum takım' olarak söz edince sert eleştiriler aldı.

Gonzalo'nun Acun Ilıcalı'nın sunduğu 'Var mısın yok musun' yarışmasında boy gösterdiği görüntü yeniden gündeme geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading