Yandex Metrica

Galatasaray'ın gündemindeki Arsen Zakharyan'ın menajerinden transfer açıklaması!

Galatasaray'ın gündemindeki Arsen Zakharyan'ın menajerinden transfer açıklaması!

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği genç yıldız adayı Arsen Zakharyan'ın menajeri transfer süreci hakkında Rus basınına konuştu.

Spor

23.01.2024, 20:28

Sezon başında başlattığı transfer harekatı sonrası Lucas Torreira, Mauro Icardi, Sergio Oliveira, Leo Dubois gibi dünyaca ünlü oyuncuların yanında devre arasında İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo'yu da kadrosuna katan Galatasaray'da transfer çalışmaları durmuyor.

Galatasaray transfer dönemi kapanmadan bir yıldız adayını kadrosuna katmaya çalışıyor. Sarı kırmızılılar, Chelsea'nin ilgilendiği Dinamo Moskova'nın yeteneği Arsen Zakharyan'ı transfer etmek için çabalıyor. Rusya'nın Ukrayna'ya savaş açması nedeniyle İngiltere, Rusya'ya ambargo uyguluyor. Bu nedenle spor kulüpleri arasında direkt transfer gerçekleştirilemiyor.

Antalya'da kamp yapan Dinamo Moskova ile Galatasaray yetkililerinin pazarlıkları devam ederken Zakharyan'ı ikna etmeye çalışmaları devam ediyor.

Felipe Melo'dan Fenerbahçelileri çıldırtacak paylaşım Felipe Melo'dan Fenerbahçelileri çıldırtacak paylaşım Haberi Görüntüle

ARSEN ZAKHARYAN'IN MENAJERİNDEN AÇIKLAMA!

Rus basınından gelen haberlere göre; Dinamo Moskova'nın Galatasaray'dan 15 milyon Euro istediğini, oyuncunun maaşının da 2.5 milyon Euro olduğunu yazdı.

Transfer ile ilgili açıklamalarda bulunan 19 yaşındaki Arsen Zakharyan'ın menajeri Pavel Andreev, "Arsen ve ben bu konuda hiçbir şey bilmiyoruz" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading