Yandex Metrica

Galatasaray'ın eski yıldızı Fenerbahçe'de! Ali Koç, Fatih Terim'in prensini transfer ediyor

Galatasaray'ın eski yıldızı Fenerbahçe'de! Ali Koç, Fatih Terim'in prensini transfer ediyor

Son dakika transfer haberleri... Portekizli teknik direktör Jorge Jesus önderliğinde transferde etkili isimlere yoğunlaşan Fenerbahçe, Galatasaray'ın eski yıldızını kadrosuna katıyor.

Spor

23.01.2024, 19:24

Fenerbahçe sezonun sürpriz transfer bombasını patlatmaya çok yaklaştı.

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen ve iddiali isimleri transfer etmek isteyen Sarı-lacivertliler, bir dönem Galatasaray'da da oynayan Armindo Bruma ile prensipte anlaştı.

Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'un ricasını kırmayan Bruma, kendisine yöneltilen teklife sıcak baktığını bildirdi.

Sözleşmesinin bitmesine  1 sene kalan 28 yaşındaki kanat oyuncusu geçen sene Hollanda'da PSV formasıyla 46 resmi maça çıktı.

Söz konusu karşılaşmalarda 10 gol kaydeden Portekizli yıldız, 4 de asist yaparak 1721 dakika sahada kaldı.

Şampiyonlar Ligi'nde bu gece: Son şampiyon Manchester City veda etti Şampiyonlar Ligi'nde bu gece: Son şampiyon Manchester City veda etti Haberi Görüntüle

FATİH TERİM BRUMA'YI TRANSFER ETTİRMİŞTİ

Bruma daha önce 2013-2014 Süper Lig sezonunda Fatih Terim'in yoğun isteğiyle Sporting Lizbon'dan Galatasaray'a 13 milyon Euro bedelle transfer olmuştu.

Henüz 18 yaşında olmasında rağmen gösterdiği performansla gündem olan Bruma, uzun vadede beklenen katkıyı veremedi.

Gelişimi açısından 2015-2016 sezonunu Real Sociedad'da kiralık geçiren Portekizli oyuncu 2017 yazında 15 milyon Euro bonservis bedeliyle Bundesliga ekibi Leipzig'e transfer oldu

Galatasaray'da Süper Lig, 2 Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa şampiyonlukları yaşayan Bruma, 85 maçta 15 gol, 21 asistlik performans sergiledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading