Yandex Metrica

Galatasaray'ın eski yıldızı Belhanda itiraf etti: Fatih Terim beni öldürecekti

Galatasaray'ın eski yıldızı Belhanda itiraf etti: Fatih Terim beni öldürecekti

Son dakika haberleri... Süper Lig ekibi Adana Demirspor'un yıldızı Younes Belhanda, Galatasaray günlerinde yaşadığı ilginç olayları anlattı.

Spor

23.01.2024, 19:30

Süper Lig'de Adana Demirspor forması hiyen Younnes Belhanda, Vole'ye konuştu.

Özel açıklamalar yapan Faslı yıldız kariyeri hakkında itiraflarda bulundu.

2020-2021 sezonu devre arasında Galatasaray'da kadro dışı kalarak ayrıldığını hatırlatan Belhanda, "Fatih Terim benim için başkanla konuşacağını söylemişti ama ben bunun bir şeyi değiştirmeyeceğini, başkanın benimle ilgili fikirlerini basınla paylaştığını söylemiştim" ifadelerini kullandı. 

Galatasaray'ın ailesi olduğunu belirten Belhanda, "Galatasaray benim ailem. Tek kişi ile problemim vardı. FIFA'ya başvurdum, sadece kendisinin bunu yapmaya hakkının olmadığını göstermek için bir hareketti. Beni böyle gönderemezdi. Galatasaray'ın sahasına gittiğimizde bana teşekkür ediyorlar saha ve zemin için." dedi.

10 numaralı forma giydiği için kendisinden önce kulüpte oynayan Sneijder hakkında konuşan Faslı yıldız, "Wesley Sneijder, Galatasaray'da gerçek bir 10 numara olarak oynadı. Ben hiçbir zaman gerçek bir 10 numara olarak oynamadım. Ben daha çok 8 numarada oynadım" görüşlerini aktardı.

Fenerbahçe- Olympiakos maçını TV8,5 veriyor mu? Fenerbahçe Konferans Ligi maçı kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe- Olympiakos maçını TV8,5 veriyor mu? Fenerbahçe Konferans Ligi maçı... Haberi Görüntüle

BELHANDA: FATİH TERİM BENİ ÖLDÜRECEKTİ

Fenerbahçe ile 2019-2020 sezonunda oynanan deplasmanda Fatih Terim ile arasında yaşadığı ilginç diyaloğu anlatan Belhanda, ""Fenerbahçe maçında kırmızı kart gördükten sonra Fatih Terim beni öldürecekti" ifadeleriyle esprili bir açıklamada bulundu.

Fatih Terim'in kendisi için çok değerli olduğunu söyleyen tecrübeli futbolcu, hala iletişimde halinde olduğunu ve sık sık konuştuklarını belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading