Yandex Metrica
SON DAKİKA
Galatasaray'ın Alexis Sanchez'e yaptığı teklifin detayları ortaya çıktı!

Galatasaray'ın Alexis Sanchez'e yaptığı teklifin detayları ortaya çıktı!

Yaptığı sansasyonel transferlerle Avrupa basınında manşetleri süsleyen Galatasaray'ın sezon başında Alexis Sanchez'e yaptığı teklifi Marsilya Sportif Direktörü açıkladı.

Spor

22.03.2024, 13:12

Galatasaray; Mauro Icardi, Sergio Oliveira, Dries Mertens, Lucas Torreira ve Nicolo Zaniolo gibi yıldızlarla sözleşme imzalayıp Avrupa basınında gündem haline gelirken, sarı-kırmızılı yöneticiler sezon başında Arda Turan'ın öncü olduğu ekiple beraber Alexis Sanchez'e parçalı formayı giydirmek için yoğun çaba sarf etmişti.

Galatasaray'ın Alexis Sanchez'e yaptığı teklifi Marsilya'nın sportif direktörü Javier Ribalta, Fransız basınına açıkladı.

El Salvador - Honduras maçı bugün mü, ne zaman? El... Haberi Görüntüle

RİBALTA, GALATASARAY'I İFŞA ETTİ!

Fransa basınında Telefoot'a yaptığı açıklamada Ribalta; Galatasaray'ın yıldız oyuncuya yıllık 4 milyon Euro teklif ettiğini söyledi.

Marsilya Sportif Direktörü Ribalta: Ribalta açıklamasının devamında; "Doğru seçim yaptığımızdan emindik, ona inandığımız için onu desteklememiz doğaldı. Onu iyi tanıyoruz ve iyi sonuçlar gelmesinin biraz zaman alacağını biliyorduk. Bu kulübün hikayesini ve nasıl olduğunu anlıyoruz. Marsilya; büyük ve talepkar bir kulüp. Bu yüzden Şampiyonlar Ligi'ne katılmak çok önemli. İtalya'daki geçmiş deneyimlerimizden öğrendiklerimizi Marsilya'da uygulamaya çalışıyoruz. Deneyimli oyuncular ile genç adaylar arasında bir karışım olması çok önemli." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading