Yandex Metrica
SON DAKİKA
Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk'ten Jorge Jesus'a: Muhatabımız değil...

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk'ten Jorge Jesus'a: Muhatabımız değil...

Son dakika spor haberleri... Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un "Maçlar sahada kazanılmalı, masa başında değil." sözlerine cevap vererek, "Jorge Jesus, Fenerbahçe'nin bir çalışanı seviye olarak muhatabımız değil. Kendi işvereni ona gerekli yanıtı verecektir" dedi.

Spor

21.02.2024, 00:36

Spor Toto Süper Lig'de lider Galatasaray'ın Konyaspor'a 2-1 kaybetmesi ve Fenerbahçe'nin Alanyaspor'a karşı 3-1 galip gelmesinin ardından puan farkı 6'ya düştü.

Galatasaray'da dün gerçekleştirilen Riva projesinin lansmanının ardından Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk açıklamalarda bulundu. Öztürk, Konyasporlu Ahmet Oğuz ve Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un açıklamaları hakkında konuştu.

Adeta şov yapıyor! 39 maçta 50 gol attı Haberi Görüntüle

METİN ÖZTÜRK'TEN JESUS'A ŞOK AÇIKLAMA

Jorge Jesus, geçtiğimiz günlerde UEFA Avrupa Ligi'nde Kadıköy'de oynanan Sevilla maçının ardından Süper Lig'i kastederek, "Maçlar sahada kazanılmalı, masa başında değil." demişti.

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Portekizli çalıştırıcıya, "Jorge Jesus seviye olarak muhatabımız değil. Kendisi Fenerbahçe çalışanı. Bu arkadaş herhalde sezon sonu başka bir ülkeye gider. Kendi işvereni ona gerekli yanıtı verecektir” sözleriyle yanıt verdi.

Fenerbahçe 7 yıl aradan sonra Türkiye Kupası'nı kazandı: Dörtlü Final'in... Haberi Görüntüle

''AHMET OĞUZ DELİKANLIYMIŞ''

Galatasaray'ın Konyapsor'a mağlup olduğu maçta  Ahmet Oğuz'un Leo Dubois'ya yaptığı faul çok konuşulmuştu. Maçtan bir gün sonra Ahmet Oğuz yaptığı açıklama ile Fransız oyuncudan özür dilemişti.

Metin Öztürk, Ahmet Oğuz için: "Konyalı futbolcu Ahmet Oğuz çok delikanlıymış, çıktı yaptığını açıkladı" sözlerini kullandı..

Şampiyonluğu şansa bırakmak istediklerini dile getiren Öztürk: "Biz hakeme falan sığınmadan tüm maçları kazanacağız. Kalan maçları kazanacağız, bizim işimiz kendimizle... Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz" ifadelerine yer verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading