Yandex Metrica

Galatasaray, Icardi'nin bonservisini alacak mı? Başkan Özbek'ten merak edilen soruya yanıt

Galatasaray, Icardi'nin bonservisini alacak mı? Başkan Özbek'ten merak edilen soruya yanıt

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Arjantinli golcü Maura Icardi'nin bonservisinin alınıp alınmayacağıyla ilgili konuştu. Başkan Özbek, "Galatasaray, uyum içerisinde olursa transferi de yapar" ifadelerini kullandı.

Spor

23.01.2024, 20:02

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Sabah gazetesinin düzenlediği Uluslararası Futbol Ekonomi Forumuna katıldı. Dursun Özbek, Icardi'nin geleceğiyle ilgili konuştu.

Fenerbahçe-Olympiakos karşılaşmasının hakemi açıklandı Fenerbahçe-Olympiakos karşılaşmasının hakemi açıklandı Haberi Görüntüle

ICARDİ'NİN BONSERVİSİ ALINACAK MI?

Beşiktaş'ı yıkan gollerin sahibi Maura Icardi'nin geleceği hakkında konuşan Dursun Özbek, ''Galatasaray, Icardi transferini son derece başarılı yapmıştır. PSG, maaşının çok büyük bir kısmını ödüyor. Galatasaray'a maaş maliyeti 750 bin Euro. Takıma da çok hızlı uyum sağladı. Kulübünün satmak isteyeceğini düşünmüyorum. Galatasaray'ın sadece transfer etmek istemesi yeterli değil. Başarılı bir futbolcu. O günkü Galatasaray'ın ekonomik koşulları ve karşı satış isteği sonucunda, Galatasaray, uyum içerisinde olursa transferi de yapar" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: Bugün bakacağız, yarın oynayabilir! Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: Bugün bakacağız, yarın oynayabilir! Haberi Görüntüle

''GALATASARAY'IN PERFORMANSI İKİNCİ DÖNEMDE DAHA İYİ OLACAK''

''Dünya Kupası'ndan sonra bambaşka bir lig izleyeceğimizi düşünüyorum.'' diyen Özbek, ''Galatasaray'ın performansı da ikinci dönemde daha iyi olacaktır. Okan hoca, Galatasaray'a başarılar getirmiş bir futbolcuydu, şimdi de teknik adam olarak başarı için koşturan bir kardeşimiz. Taraftarlarımız, yapılan yorumları süzmesini iyi bilir. Biz gerçekçi yorumlarla ilgileniyoruz, diğerleriyle ilgilenmiyoruz. Galatasaray'ın Avrupa'da olmaması durumuna hiç kimse alışık değil" ifadelerini kullandı. 

Ülke puanına hangi takım en çok katkı sağladı 2024? Ülke puanına en çok Fenerbahçe'mi katkı verdi? Ülke puanına hangi takım en çok katkı sağladı 2024? Ülke... Haberi Görüntüle

''GALATASARAY, YILDA 400 MİLYON TL FAİZ ÖDÜYOR''

Galatasaray'ın mali yapısıyla ilgili bilgi veren Başkan Özbek, "Galatasaray'ın sahip olduğu gayrımenkulleri satsak, borçları kapatmıyor. Galatasaray'ın sahip olduğu gayrımenkullerı geliştirirsek, o zaman 30 senemizi garanti altına alacak fon yaratılıyor. Ben defalarca, dilim döndüğünce bunu anlatıyorum. Galatasaray, yılda 400 milyon TL faiz ödüyor. Bir spor kulübü, senede 400 milyon faiz ödeyerek nereye kadar gidebilir. 7 sene daha var. Bu sene 400, seneye 450... Ben ne iş yapayım ki 400 milyon faiz ödeyeyim, transfer yapayım, ihtiyaçları karşılayayım" diye konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading