• G.ALTIN

    4.336,96

  • DOLAR

    40,1704

  • EURO

    47,0707

  • BIST 100

    10.358,46

  • BITCOIN

    $117.596

Galatasaray, Hatayspor'u dörtledi! Galibiyet serisi 8 maça çıktı

Galatasaray, Hatayspor'u dörtledi! Galibiyet serisi 8 maça çıktı

Süper Lig'in lideri Galatasaray, evinde ağırladığı Hatayspor'u 4-0 yenerken galibiyet serisini 8 maça çıkardı.

Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray ile Atakaş Hatayspor karşı karşıya geldi. Süper Lig'in lideri Galatasaray, evinde ağırladığı Hatayspor'u 4-0 yenerken galibiyet serisini 8 maça çıkardı.

Ev sahibi Galatasaray'ın gollerini, 9. dakikada Kerem Aktürkoğlu, 45+4 ve 45+6. dakikada Juan Mata ve 77. dakikada Gommis kaydetti.

GALATASARAY PUANINI 42'YE YÜKSELTTİ

Bu sonucun ardından lider Galatasaray, puanını 42'ye yükseltti. Atakaş Hatayspor ise 17 puanla 16. sırada kaldı.

ICARDİ 4 MAÇ SONRA 11'DE BAŞLADI

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Fenerbahçe derbisinde bir gol atıp bir asist üreten Galatasaray'ın Arjantinli yıldız futbolcusu Mauro Icardi, Süper Lig'de 4 maç aradan sonra ilk 11'de görev aldı. Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, cezalı Dries Mertens'in yokluğunda orta sahada Juan Mata'ya formayı verdi. İspanyol futbolcu, bu sezon ligde ikinci kez ilk 11'de sahaya çıktı.

Avatar
TR Haber