Yandex Metrica
SON DAKİKA
Galatasaray Gomis'i resmen açıkladı! Fransız yıldız sıra dışı bir video ile tanıtıldı

Galatasaray Gomis'i resmen açıkladı! Fransız yıldız sıra dışı bir video ile tanıtıldı

Son dakika haberleri... Galatasaray dün İstanbul'a getirdiği Bafetimbi Gomis'i transfer ettiğini resmen duyurdu. Resmi hesaptan paylaşılan video taraftarların yoğun ilgisini çekti.

Spor

23.01.2024, 18:45

Bafetimbi Gomis resmen Galatasaray'da.

Sarı-kırmızılılar, 3,5 sene yollarını ayırdığı 36 yaşındaki golcünün transfer edildiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından paylaşılan bir video tanıtılan Gomis, bu akşam takımının kamp yaptığı Antalya'ya gidecek.

Galatasaray'da 2017-2018 sezonunda attığı 29 golle krallık tacını takan Fransız forvet, Süper Lig şampiyonluğu yaşadıktan sonra Suudi Arabistan temsilcisi Al-Hilal'e transfer oldu.

Ali Koç garanti verdi! Fenerbahçe'nin önündeki 3 seçenek: Kötü, daha... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'DA REKOR KIRDI

Fransa’da St. Etienne, Lyon, Marsilya gibi önemli kulüplerde başarılı performanslar ortaya koyan Gomis, ilk yurt dışı tecrübesini Swansea City’de yaşasa da kariyerinin ilklerini Galatasaray’da deneyimledi.

Galatasaray'ın şampiyon olduğu 2017-2018 sezonunda 29 kez fileleri sarsarak gol kralı olan Bafetimbi Gomis, aynı zamanda kariyerindeki ilk şampiyonluk ve ilk gol krallığını Galatasaray’da yaşadı. Gösterdiği bu performansla Süper Lig’de bir sezonda bir takımla en fazla gol atan yabancı oyuncu unvanını Fenerbahçeli Alex de Souza’nın (28) elinden alan Fransız forvet, bu istatistiğiyle kulüp tarihine geçti.

Galatasaray’daki başarılı döneminin ardından Suudi Arabistan’ın Al Hilal takımına transfer olan Gomis, bu takımda 3,5 yıllık kariyerinde 147 maçta 107 gol ve 16 asistlik performans sergiledi. Bu 3,5 yıllık performansıyla Suudi Arabistan lig tarihinin en golcü dördüncü futbolcusu olan Gomis, bu sezon ise 17 maçta 9 kez fileleri havalandırdı.

Gomis, profesyonel kariyerinde 715 maçta 327 gol attı.

GALATASARAY'IN PAYLAŞIMI

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading