Yandex Metrica

Galatasaray dev transferi resmen duyurdu! Midtsjö'nün bonservis ücreti açıklandı

Galatasaray dev transferi resmen duyurdu! Midtsjö'nün bonservis ücreti açıklandı

Son dakika transfer haberi... Galatasaray, 2 gün önce İstanbul'a getirdiği Fredrik Midtsjö ile 3 senelik sözleşme imzalandığını açıkladı. Norveçli oyuncunun transfer tanıtımı büyük beğeni aldı.

Spor

23.01.2024, 22:11

Galatasaray, Fredrik Midtsjö’nün transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile anlaşma sağlandığını bildirdi.

Kuruçeşme'de bulunan Galatasaray Ada'sı üzerinde yapılan tanıtımda oyuncunun 3 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi.

Olympiakos - Fenerbahçe maçının ilk 11'i belli oldu Olympiakos - Fenerbahçe maçının ilk 11'i belli oldu Haberi Görüntüle

FREDRIK MIDTSJÖ KİMDİR?

11 Ağustos 1993 tarihinde Norveç’in Stjordal kentinde doğan Midtsjö, futbol hayatına doğduğu kentin takımı Storjdals-Blink’te başladı. Rosenborg altyapısında futbola hazırlanan orta saha oyuncusu, akademiden A takıma çıktıktan sonra kendini gösterdi. Rosenborg’da üç lig şampiyonluğu ve iki Norveç Kupası şampiyonluğu olmak üzere beş kupa kaldırdı. 148 maçta 22 gol ve 33 asistlik katkı verdi. 

Fredrik bu başarılarının ardından Hollanda’nın köklü ekiplerinde AZ Alkmaar’a 2017 yaz transfer sezonunda katıldı ve Galatasarayımıza transfer olana dek istikrarlı şekilde bu takımın formasını giydi. AZ Alkmaar’da 195 kez sahaya çıkan oyuncu, 7 gol ve 33 asistlik performans ortaya koydu. 

Norveç Milli Takımı’nın alt yaş kategorilerinde oynadıktan sonra 24 Mart 2016 tarihinde Norveç’in Estonya ile onyadığı hazırlık maçında A milli forma ile tanıştı. Norveç A Milli Takımı’nda 11 kez forma şansı buldu. 

TFF başkan adayı Servet Yardımcı kimdir, aslen nereli? Servet Yardımcı hayatı ve biyografisi TFF başkan adayı Servet Yardımcı kimdir, aslen nereli? Servet Yardımcı... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'DAN MIDTSJÖ PAYLAŞIMI

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading