Yandex Metrica
SON DAKİKA
Galatasaray'dan Türkiye'yi sallayan transfer! Dünya yıldızının evrakları hazırlanıyor

Galatasaray'dan Türkiye'yi sallayan transfer! Dünya yıldızının evrakları hazırlanıyor

Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mauro Icardi, aslan olmaya çok yakın... 29 yaşındaki Arjantinli golcünün Galatasaray'a imzası için artık evraklar hazırlanıyor.

Spor

23.01.2024, 19:45

Uzun süredir bir fırsat transferinin peşinde olan Sarı-Kırmızılılar, Mauro Icardi'nin PSG ile yollarını ayırmaya karar vermesiyle, müthiş bir hamleye imza attı. Fransız kulübünün tam 50 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek Inter'den kadrosuna kattığı Icardi, bedelsiz olarak Galatasaray'a kiralanıyor. 29 yaşındaki golcünün Galatasaray'a imzası için artık son evrak hazırlıkları yapılıyor. Fransa'da aradığını bulamayan Arjantinli yıldız, Sarı-Kırmızılı formayla adını yeniden dünyaya duyurmayı hedefliyor.

A Milli Takım'ın kadrosu belli oldu Haberi Görüntüle

RÜYA GİBİ BİR KARİYER

Kariyerine Barcelona altyapısında başlayan, ardından SampdoriaU19 takımına transfer olarak gol rekoru kıran Icardi, A takıma yükseldikten kısa süre sonra Inter'e imza attı ve kariyerinde müthiş bir yükselişe geçti. 2 kez Serie A gibi zorlu bir ligde gol kralı olmayı başaran Icardi'nin performansı, Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen PSG'nin de dikkatini çekti ve 2019'da önce kiralık olarak, ardından 50 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle Fransız kulübüne transfer oldu.

Manchester United- Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta? FA CUP... Haberi Görüntüle

ÖZEL HAYATI ÇOK KONUŞULDU

Özel hayatı tüm dünyada belki de futbolculuğundan daha fazla konuşulan Mauro Icardi, saha içinde ise dışarıdaki çalkantılı hayatına göre farklı bir profil çiziyor. Resmi maçlarda toplam 17 kez sarı kart gören yıldız futbolcu, 29 yaşına gelirken kariyeri boyunca hiç kırmızı kart görmedi. Sampdoria U19 takımındaki 30 golü hesaba katılmadığında ise Sampdoria A takımı, Inter ve PSG'de 344 maça çıkıp 173 kez fileleri havalandırmayı başardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading