Yandex Metrica

Galatasaray'dan transfer çalımı! Jesus'un gözdesi Aslan oluyor

Galatasaray'dan transfer çalımı! Jesus'un gözdesi Aslan oluyor

Son dakika spor haberleri... Galatasaray, Fenerbahçe'nin Jorge Jesus isteği doğrultusunda uzun süredir takibe aldığı Fluminense'nin defans oyuncusu Nino için gün saymaya başladı.

Spor

23.01.2024, 20:35

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un ısrarla istediği Fluminense'nin stoperi Nino'yu Galatasaray takibe aldı.

Brezilya basınında çıkan ve Takvim gazetesinin derlediği habere göre; Galatasaray, Nino ve kulübü Fluminense ile görüşmelere başladı.

Brezilya'da basınında ortaya çıkan haberde: "Geçtiğimiz yıl kasım ayında Galatasaray, Nino'yu kiralamak için girişimlerde bulunmuştu. Ancak Fluminense'nin yüksek talepleri nedeniyle görüşmeler durmuştu. Galatasaray yeni sezon için Nino'yu yeniden gündemine aldı. Türk yetkililer, Fluminense kulübü ile görüşmelere başladı" ifadelerine yer verildi.

Real Madrid'in Karadeniz kaplanının peşinde! 10 milyon euro ile transferi bitirmek istiyor Real Madrid'in Karadeniz kaplanının peşinde! 10 milyon euro ile transferi... Haberi Görüntüle

JORGE JESUS'UN PRENSİ

Galatasaray, Victor Nelsson'un olası transferinin sonrasında stoper bölgesini Nino ile güçlendirmek istiyor. 1.88m boyuyla hava toplarındaki üstünlüğünün yanı sıra geriden oyun kurarken müthiş bir soğukkanlılığa sahip olan Nino'nun transferini Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un da çok istediği öğrenildi.

Jorge Jesus'un talimatı doğrultusunda Nino sezon başında Fenerbahçe ile de anılmıştı ancak Fluminense ile uzun süren pazarlıklar yapılmış ancak sonuç alınamamıştı.

Kenan Yıldız kupaya yakın: Juventus, İtalya Kupası'nda finale çıktı Kenan Yıldız kupaya yakın: Juventus, İtalya Kupası'nda finale çıktı Haberi Görüntüle

GALATASARAY'DA NINO SESLERİ

2020 yılından bu yana Brezilya ekibi Fluminense'de forma giyen Nino'nun sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor.

Fluminense forması ile çıktığı 10 maçta 1 gol kaydeden Nino'nun transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 7 milyon Euro.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading