Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray'dan şok transfer hamlesi

Galatasaray'dan şok transfer hamlesi

Galatasaray, 12 Ocak'ta başlayacak transfer dönemi öncesinde çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Okan Buruk'un talebi doğrultusunda eksik olan bölgelere takviye yapmayı planlayan sarı-kırmızılılarda Patrick Van Aanholt ve Seferovic'in takımdan ayrılması bekleniyor.

Spor

23.01.2024, 20:16

Galatasaray iki futbolcuyla yollarını ayırarak yabancı oyuncu sayısında elini rahatlatmak istiyor. Sarı-kırmızılılar Van Aanholt ve Seferovic ile yollarını ayırırsa iki yabancı oyuncu takviyesi gerçekleştirecek. Sarı-kırmızılılar yerli alternatifler üzerinde de çalışıyor.

Fenerbahçe'nn hayallerini yıkmıştı! Şimdi kariyer transferini yapıyor Fenerbahçe'nn hayallerini yıkmıştı! Şimdi kariyer transferini yapıyor Haberi Görüntüle

SOL BEKE ALEX SANDRO

Galatasaray'da Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir'in sakatlıkları sonrası sol bek mevkisinde Hollandalı Van Aanholt tek alternatif olarak kaldı. Okan Buruk'un Hollandalı yıldızdan memnun olmadığı ve bu bölgeye mutlaka takviye istediği belirtildi.

İtalyan basını, Galatasaray'ın Juventus'ta forma giyen Alex Sandro'yu gündemine aldığını iddia etti. Tuttosport, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Alex Sandro için girişimlerde bulunduğunu fakat Brezilyalı yıldızı ikna edemediğini duyurdu. Haberde Alex Sandro'nun sözleşmesinin bu sezon sonunda sona ereceği ve Brezilyalı yıldızın yüksek kontratı kabul edebileceği aktarıldı.

Beşiktaş- Samsunspor ilk 11'ler ( Süper lig 32. hafta) Beşiktaş- Samsunspor ilk 11'ler ( Süper lig 32. hafta) Haberi Görüntüle

BOMBA İDDİA: GÖRÜŞMELERE BAŞLANDI

İtalyan muhabir Nico Schira ise Galatasaray'ın Alex Sandro transferi için oyuncunun menajeriyle görüşmelere başladığını iddia etti. Schira, "Galatasaray adına bir aracı, Temmuz ayında serbest oyuncu konumunda bulunacak Alex Sandro için girişimlere başladı. Galatasaray, Alex Sandro ile 2025'e kadar sözleşme imzalamayı planlıyor. Galatasaray, Alex Sandro'nun transferi için oyuncunun menajeriyle görüşmelere başladı." ifadelerini kullandı.

Brezilya Milli Takımı ile 2022 Katar Dünya Kupası'nda forma giyen Alex Sandro, bu sezon Juventus formasıyla 17 resmi karşılaşmada görev aldı ve 1 asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading