Yandex Metrica

Galatasaray'dan savunmaya takviye geliyor! Rota Polonya'ya çevrildi...

Galatasaray'dan savunmaya takviye geliyor! Rota Polonya'ya çevrildi...

Transfer döneminin başlamasıyla birlikte Uğur Çiftçi'yi kadrosuna katmaya yakın olan Galatasaray savunma hattı için harekete geçti. Nelsson'un ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran sarı-kırmızılı ekip, rotasını Polonya'ya çevirdi. Cimbom genç stoper için görüşme gerçekleştirdi.

Spor

23.01.2024, 20:19

Sarı-kırmızılılarda transfer çalışmaları da aynı hızla devam ediyor. Cimbom nokta atışı takviyeler yapmak istiyor. Aslan öncelikli olarak Demir Grup Sivasspor'dan Uğur Çiftçi ile el sıkıştı. Legia Varşova'dan Maik Nawrocki de yeniden gündemin ilk sırasına yükseldi.

Daha önce 21 yaşındaki genç yıldız için Galatasaray bonuslar dahil toplamda 3 milyon euro'luk teklif yaptı ancak Polonya takımı bu teklifi reddetti. Victor Nelsson'un sezon sonunda ayrılma ihtimali nedeniyle teknik direktör Okan Buruk, Nawrocki için şartların zorlanmasını talep etti, bunun üzerine Galatasaray transfer komitesi üyeleri harekata geçti.

Cimbom, Belek'te Legia Varşova'nın kamp yaptığı otelde soluğu aldı ve Polonya ekibinin yöneticileri ile görüştü. Teklifini yükseltmeden yeniledi, bir sonraki satış teklifi sundu. Marcao'yu Sevilla'ya gönderdiklerini, Nelsson'un da sezon sonunda Avrupa'dan dev bir takıma transfer olacağını söyledi. Nawrocki'den sonraki satıştan elde edecekleri rakamın kendilerini çok daha fazla mutlu edeceğine Polakları ikna etmeye çalıştı. Görüşmeden henüz net bir karar çıkmadı. Nawrocki konusunda bu hafta içinde sürprizler olması bekleniyor....

Legia Varşova, Werder Bremen'den kiraladığı Nawrocki'nin bonservisini geçen yıl 1.5 milyon euro'ya satın almıştı. 21 yaşındaki savunmacı bu sezon 11 maçta görev aldı. Bonservis değeri 1.8 milyon euro olarak biliniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading