Yandex Metrica

Galatasaray'dan rekor satış! Victor Nelsson Avrupa devine imza atıyor

Galatasaray'dan rekor satış! Victor Nelsson Avrupa devine imza atıyor

Son dakika haberleri... Galatasaray tarihinin ilk Danimarkalı oyuncusu olan Victor Nelsson, geçen sezon ortaya koyduğu performansla Avrupa devlerinin radarına girmişti. Nelsson için İspanya'dan Galatasaray'a yeni bir öneri geldi.

Spor

23.01.2024, 19:52

Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası'nda Danimarka forması giymesi beklenen Victor Nelsson için İspanyol devi devreye girdi.

La Liga ekibi Sevilla, Danimarkalı stoper için devre arasında yeni bir teklif yapmaya karar verdi.

Yaz transfer döneminde 14 milyon euroluk teklifi kabul edilmeyen İspanyol ekibinin bu kez fiyat arttıracağı konuşuluyor.

Süper Kupa şampiyonu Galatasaray kupasına ne zaman kavuşacak? İşte o kritik maç Süper Kupa şampiyonu Galatasaray kupasına ne zaman kavuşacak? İşte o... Haberi Görüntüle

GALATASARAY NELSSON İÇİN SON KARARINI VERDİ

Sözleşmesinde 25 milyon euroya serbest kalır maddesi bulunan Nelsson için en az 20 milyon euro gelir hedefleyen Sarı-kırmızılılar, Danimarkalı stoper için Dünya Kupası'nı bekleyecek.

Danimarka ile iyi bir turnuva çıkarması halinde oyuncuya zam yapmayı planlayan Galatasaray, Nelsson'un sözleşmesini güncelleyerek serbest kalır maddesini yükseltmeyi planlıyor.

İspanya'da oynamaya sıcak bakan Nelsson'un ise yönetimle yaptığı konuşmada şartların oluşması halinde Sevilla'da oynayabileceğini iletti.

İki tarafın 2022 Dünya Kupası sonrası tekrar bir araya gelceği ve Nelsson transferini karara bağlayacağı öğrenildi.

Nelsson geçen sezon Kopenhag takımından 7 milyon euro bedelle transfer edilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading