Yandex Metrica
SON DAKİKA
Galatasaray'dan olay transfer imzası! Barcelona'nın golcüsü İstanbul'a geliyor

Galatasaray'dan olay transfer imzası! Barcelona'nın golcüsü İstanbul'a geliyor

Son dakika transfer haberleri... Süper Lig'de bu sezon taraftarına hayal kırıklığı yaşatan Galatasaray, ikinci devrenin transfer döneminde dev bir hamleye imza atıyor. Sarı-kırmızılılar, Barcelona'dan ayrılması beklenen Danimarkalı yıldızı Türkiye'ye davet etti.

Spor

23.01.2024, 18:40

Galatasaray, golcü transferi içim harekete geçti.

Domonec Torrent yönetiminde ilk maçında Hatayspor'a 4-2 kaybeden Sarı-kırmızılılar, gol yollarında yaşanan problemleri çözmek için çalışmalara başladı.

Afrika Kupası'nda olan Mostafa Mohamed ve sakatlığı devam eden Mbaye Diagne'den yararlanamayan Cimbom, La Liga devi Barcelona'da forma şansı bulamayan Martin Braithwaite ile temasa geçti.

Bu sezon sadece 3 resmi maçta şans bulan Guyana asıllı Danimarka milli takım oyuncusu, görüşme talebine olumlu cevap verdi.

Victor Nelsson'dan da bilgi alan 31 yaşındaki yıldız, imlanların oluşması durumunda Galatasaray'ın yeni santrforu olacak.

A Milli Takım'ın aday kadrosunda kimler var 2024? Millilerin maçları... Haberi Görüntüle

XAVİ'NİN PLANLARINDA YER ALMIYOR

Ronaldo Koeman'ın yerine gelen Xavi Hernandez'e kendini ispat edemeyen Braithwaite, İspanya ve İtalya'dan başka teklifler almasına rağmen kendisine gösterilen ilgiden dolayı Torrent ile çalışmaya sıcak bakıyor.

Galatasaray yöneticisi Işıtan Gün'ün bu transfer için görevlendirildiği ve önümüzdeki haftalarda resmi imzaların atılmasına kesin gözüyle bakıldığı iddia ediliyor.

Barcelona'ya 18 milyon Euro bedelle Leganes'ten transfer olan Danimarkalı oyuncu, 2019 yılından bu yana toplam 56 maça çıktı.

Beklentilerin altında kalan Martin, 10 gol atıp, 7 asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading