Yandex Metrica
SON DAKİKA
Galatasaray'dan ayrılan Feghouli Süper Lig ekibine imza atıyor! Cezayirli yıldızın yeni adresi belli oldu

Galatasaray'dan ayrılan Feghouli Süper Lig ekibine imza atıyor! Cezayirli yıldızın yeni adresi belli oldu

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray'dan ayrılan Sofiane Feghouli, İstanbul'da kalmaya karar verdi. Arap ülkerinden teklif alan milli oyuncu Süper Lig'den gelen teklifi kabul etmeye hazırlanıyor.

Spor

23.01.2024, 19:19

2017-2018 sezonundan bu yana Süper Lig'de Galatasaray forması giyen Sofiane Feghouli, 5 senelik sözleşmesini tamamlayarak kulüpten ayrılmıştı.

Ailesiyle birlikte İstanbul'da mutlu olan ve geçtiğimiz aylarda Yeşilköy'de eşine güzellik merkezi açan 32 yaşındaki oyuncu, Süper Lig'den gelen tekliflere sıcak bakıyor.

Katar ve Suudi Arabistan ekiplerinden gelen önerileri kabul etmeyen Feghouli, kendisini isteyen Başakşehir ile görüşmeyi kabul etti.

Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı kulüpten 2 senelik sözleşme teklifi alan tecrübeli yıldızın resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Okan Buruk'un gelecek sezonki kadrosu şekilleniyor: Stopere yeni kontrat Haberi Görüntüle

FEGHOULİ İMZALIYOR

Süper Lig'den Kasımpaşa'nın listesinde yer alan Feghouli'nin Başakşehir'in gelecek sezon Avrupa kupalarında yer alacak olmasından dolayı Turuncu-beyazlılara daha yakın olduğu öğrenildi.

Bu sezon Galatasaray'da beklentilerin altında kalan milli oyuncu, 21 lig maçında 2 gol atıp, 4 asist yaptı.

Feghouli, kariyerinde daha önce Valencia ve West Ham United takımlarında da formasını terletmişti.

5 senelik İstanbul tecrübesinde Galatasaray ile 162 resmi maça çıkan 32 yaşındaki yıldız, 34 gol, 32 asistlik performans sergileyerek 2 Süper Lig, Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading