Yandex Metrica

Galatasaray'da üzücü haber! Torreria'nın geleceği belli oldu

Galatasaray'da üzücü haber! Torreria'nın geleceği belli oldu

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Urugaylı yıldız Lucas Torerria'nın takımdan ayrılacağı iddiları ortaya çıktı. Yıldız oyuncuya İtalya'n dev kulübün teklifi olduğu öğrenildi.

Spor

28.02.2024, 21:38

Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performans ile Avrupa Kulüpleri'nin radarına giren ortasaha oyuncusu Lucas Torerria için yabancı basın transfer haberleri yazdı. Daily Cannon'un haberine göre, sarı kırmızılı futbolcunun menajeri, AC Milan'ın oyuncuyla ilgilendiğini Galatasaray'a iletti.

Oyuncu için Ocak ayında da takımdana ayrılacağına dair iddialar yer almış ama oyuncu takımda kalmıştı.Uuruguaylı oyuncu sezon sonu takımdan ayarılarak kariyerine İtalya'da devam etmek istiyor.

1. Lig'de 32. hafta kararı! Karşılaşmalar için eşzamanlı planlama 1. Lig'de 32. hafta kararı! Karşılaşmalar için eşzamanlı planlama Haberi Görüntüle

GALATASARAY KARNESİ

27 yaşındaki orta saha bu sezon Galatasaray forması giydiği 23 resmi maçta 1 asistlik katkı sağladı. Uruguaylı futbolcunun, sarı-kırmızılılar ile 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading