Yandex Metrica

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Yunus Akgün'e gideceği takım ortaya çıktı

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Yunus Akgün'e gideceği takım ortaya çıktı

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın genç yıldızı Yunus Akgün'ün devre arasında kiralık olarak ayrılma ihtimalinin olduğu iddia edildi.

Spor

23.01.2024, 20:07

Geçen sezon Adana Demirspor'da kiralık oynayan Yunus Akgün'ün Galatasaray'daki performansı yeterli görülmemişti.

Genç yıldızın eski kulübü Adana Demirspor, yeni sezonda istenen performansı veremeyen Yunus'u yeniden kiralamak için devreye girdi.

Sarı-kırmızılı takımla temasa geçen Mavi-Şimşekler şartların oluşması halinde 22 yaşındali futbolcuyu yeniden kiralamak istediklerini bildirdi.

Yunus'a Antalya'daki hazırlık kampında yeniden şans vermek isteyen Okan Buruk'un son kararını orada vereceği belirtildi.

Fenerbahçe-Olympiakos Kadıköy'deki maç ne zaman, saat kaçta? FB - Olympiakos rövanş maçı hangi tarihte? Fenerbahçe-Olympiakos Kadıköy'deki maç ne zaman, saat kaçta? FB - Olympiakos... Haberi Görüntüle

YUNUS AKGÜN GALATASARAY'DAN AYRILACAK MI?

Milli oyuncunun geri planda kalması durumunda ayrılmaya sıcak baktığı öğrenildi.

Sözleşmesi 2024 yılının yaz aylarında bitecek olan Yunus Akgün ile daha önce İtalya Serie A ekiplerinin takipte olduğu iddia edilmişti.

Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, eski öğrencisi Yunus için "Onu eski kulübüm Roma'ya önerebilirim, Şu an takımında çok oynamıyor ama önemli işler yapabilecek bir oyuncu" ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading