Yandex Metrica
SON DAKİKA
Galatasaray'da stopere takviye Premier Lig'den geliyor: Ön sözleşme yapıldı

Galatasaray'da stopere takviye Premier Lig'den geliyor: Ön sözleşme yapıldı

Victor Nelsson'u yüksek bir bonservis bedeliyle elden çıkartıp kasayı rahatlatmak isten Galatasaray, stoper arayışlarını hızlandırdı. Nelsson'dan 15-20 milyon euro transfer geliri bekleyen sarı

Spor

23.01.2024, 20:50

Yeni sezonun transfer planlamasını çok yoğun bir şekilde sürdüren Galatasaray'la gündemine neredeyse her gün yeni isim giriyor. Takvim'in İngiliz basınından derlediği habere göre sarı-kırmızılılar'ın listesine aldığı son isim Daniel Amartey oldu.

16 Mart bu akşam kimin maçı var? Bugün hangi takımın... Haberi Görüntüle

DEĞERİ 15 MİLYON EURO

Oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Leicester City, Amartey'in takımdan ayrılacağını açıkladı. Cimbom'un ise Ganalı stoperin menajeriyle temasa geçtiği öğrenildiTransfer komitesinin, çok sayıda takımdan teklif alan Victor Nelsson'un yerine stoper bakıyor.Bu nedenle Amartey'in gündeme geldiği belirlendi, 28 yaşındaki oyuncu, Leicester formasıyla Premier Lig'de 20 maça çıktı. Ganalı savunmacının piyasa değeri 15 milyon euro. Ancak Amartey'le başta Inter ve Milan olmak üzere çok sayıda kulübün ilgilendiği de ifade ediliyor.

Anadolu Efes - Olympiakos maçı bugün mü? Anadolu Efes -... Haberi Görüntüle

TRANSFERİN KADERİ NELSSON'A BAĞLI

Yıldız futbolcu 2016 yılında Kopenhag'dan transfer edilmişti. Ancak yönetimin Nelsson'un takımda kalması durumunda bu transferden vazgeçebileceği de belirtiliyor.Amartey, İngiliz ekibine 6.6 milyon euro karşılığında transfer olmuştu. Deneyimli stoper Gana Milli Takımı ile 48 müsabakaya çıktı.Ganalı futbolcu, stoper pozisyonunun dışında sağ bek ve ihtiyaca göre ön liberoda da oynayabiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading