Yandex Metrica

Galatasaray'da seçim dönemi! Burak Elmas tekrar aday olacak mı?

Galatasaray'da seçim dönemi! Burak Elmas tekrar aday olacak mı?

Galatasaray'ın seçim tarihi belli oldu. Fakat adaylar kim olacak? 11 Haziran kongre günü olarak belirlenirken Burak Elmas'ın tekrar aday olacağı belirtildi.

Spor

23.01.2024, 19:13

Galatasaray yönetimi çalkantılı günler yaşıyor. Yönetim kurulu ile yaptığı toplantıda, "Seçime gitmezsek istifa ederiz" diyen üyelerin çoğunluğu sebebiyle yeni takvimi açıklayan Burak Elmas'ın yeni liste için tekrar aday olacağı öğrenildi.

Son dakika... Fenerbahçe felaketin eşiğinden döndü! Tur için hala umut var Son dakika... Fenerbahçe felaketin eşiğinden döndü! Tur için hala umut... Haberi Görüntüle

BURAK ELMAS TEKRAR ADAY OLACAK

9 aylık başkanlık döneminde idari yönden ibra edilmeyen ve seçime gitmek zorunda kalan, Burak Elmas'ın adaylığını tekrar koymak için çalıştığı bildirildi. 

Fanatik'te yer alan habere göre, son yapılan olağanüstü yönetim kurulu toplantısında, ekibiyle ciddi tartışmalara giren ve "Gerekirse istifa ederiz" baskıları sonrası seçim tarihini 11 Haziran olarak açıklamak zorunda kalan sarı-kırmızılı kulübün patronu, buna karşın kolay kolay veda etmeye niyetli değil.

Boluspor - Ümraniyespor maçı bugün mü, ne zaman? Boluspor - Ümraniyespor saat kaçta? Boluspor - Ümraniyespor maçı bugün mü, ne zaman? Boluspor -... Haberi Görüntüle

EKİBİNİN TAMAMEN DEĞİŞTİRECEK

Elmas'ın projelerini bitirmek için tekrar seçime gireceği ve ekibinin tamamının değiştireceği ortaya çıktı. 

Elmas'ın özellikle Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki arazinin satışı sırasında kulübün başında olmak ve süreci yönetmek istediği belirtiliyor.

Diğer yandan futbol şubesinin Kemerburgaz'daki yeni yapılacak tesislere taşınması operasyonunda da Burak Elmas'ın etkin rol oynamayı düşündüğü ifade edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading