Yandex Metrica

Galatasaray'da Nelsson için çılgın teklif! Bu sefer rakam dudak uçuklattı!

Galatasaray'da Nelsson için çılgın teklif! Bu sefer rakam dudak uçuklattı!

Marcao'yu Galatasaray'dan koparan Sevilla, Nelsson için de 17 milyon euroya çıktı. Galatasaray kabul etmeyince, İspanyollar Bayern'den 20 milyon euroya Nianzou'yu transfer etti.

Spor

23.01.2024, 22:12

Marcao'nun ardından uzun süredir Victor Nelsson'u kadrosuna katmaya çalışan Sevilla, son olarak Galatasaray 'a 17 milyon euroluk teklif yaptı. Ancak Sarı-Kırmızılılar, bu teklifi de geri çevirip, Danimarkalı oyuncunun 25 milyon euroluk çıkış maddesini talep etti. 

VAR sistemi yetmedi! Hakemler artık yalan makinesine bağlanacak VAR sistemi yetmedi! Hakemler artık yalan makinesine bağlanacak Haberi Görüntüle

YENİDEN KAPIYI ÇALABİLİRLER

Galatasaray'dan gelen olumsuz dönüşün hemen ardından rota değiştiren Sevilla, Bayern Münih'in 20 yaşındaki stoperi Nianzou ile el sıkıştı. İspanyol kulübünün bu transfer için Bayern'e 20 milyon euro ödeyeceği açıklandı. Buna karşın mevcut kadrosunda Marcao ve Rekik dışında stoperi bulunmayan Sevilla'nın, Nelsson için önümüzdeki günlerde tekrar yeni bir teklif yapabileceği belirtiliyor. 

Ancelotti'nin Arda Güler'e güveni arttı! İlk 11'e almayı planlıyor Ancelotti'nin Arda Güler'e güveni arttı! İlk 11'e almayı planlıyor Haberi Görüntüle

BURUK KALMASIIN İSTİYOR

Diğer yandan bazı İngiliz kulüpleri de 23 yaşındaki savunmacıyı takip ediyor. Okan Buruk önderliğindeki teknik heyet ise Nelsson'un kalmasında ısrarcı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading