banner2

Galatasaray'da köstebek şoku! Burak Elmas'ın odasında dinleme cihazları çıktı

Son dakika haberleri... Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın geçtiğimiz aylarda dile getirdi köstebek skandalında yeni bir gelişme yaşandı.

Spor 29.12.2021, 11:58
Abone ol
Galatasaray'da köstebek şoku! Burak Elmas'ın odasında dinleme cihazları çıktı

Galatasaray'da Burak Elmas'ın odasından çıkanlar hayrete düşürdü.

Son günlerde Elmas'ın takım içinde konuşulan konuların dışarı sızdırılmasından şüphelendiği ve gerekli araştırmanın yapılmasının ardından odasında 'böcek' şeklinde dinleme cihazlarının ortaya çıktığı öğrenildi.

Hürriyet'te geçen habere göre Fatih Terim'in özel konuşmalarının daha evine gitmeden sızdırılmasından şikayet ettiğini ve ‘köstebek’ imasında bulunduğunu hatırlatırken, Terim’den sonra Başkan Burak Elmas'ın da aynı dertten yakındığını, “Nasıl oluyor da konuştuğumuz her şeyi dışarıdan duyuyoruz” diye serzenişte bulunduğunu yazdı.

ÖZEL EKİP DEVREYE GİRDİ

Üstündağ yazısında, "İddialara göre Başkan Elmas, konunun peşini bırakmadı ve özel bir ekiple odasında arama yaptırınca, herkesi şok eden olay yaşandı! Odasında 'böcek' tabir edilen iki adet ortam dinleme cihazı bulunan Elmas’ın hemen gerekli tedbirleri aldığı konuşuluyor" ifadesini kullandı.

Olaya ilişkin yargı sürecinin başlayacağı ve Galatasaray'ın detaylı açıklama yapması bekleniyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!