Yandex Metrica

Galatasaray'da kaos! Burak Elmas'tan Fatih Terim'e olay suçlama

Galatasaray'da kaos! Burak Elmas'tan Fatih Terim'e olay suçlama

Son dakika haberleri... Galatasaray Başkanı Burak Elmas, 11 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimiyle ilgili son kararını canlı yayında açıkladı. Fatih Terim ile ilgili açıklamalar da yapan Elmas, ortaya attığı iddia ile şaşırttı.

Spor

23.01.2024, 19:16

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, 11 Haziran'da yapılacak seçimde aday olmayacağını söyledi.

Bu akşam oynanacak Adana Demirspor maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen Elmas, "30 Nisan’da yapılacak seçimde aday değildim. 11 Haziran’da yapılacak seçimde de aday değilim. Bunu daha önce defalarca söylememe rağmen spekülasyonlar yapıldı.” ifadelerini kullandı.

TFF'den Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe açıklaması TFF'den Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe açıklaması Haberi Görüntüle

BURAK ELMAS SİTEM ETTİ

"Galatasaray değerlerine maalesef hiç yakışmayan, organize şekilde yapılan Olağanüstü Divan Kurulu'ndaki söylemlerle ilgili cevap vermek; aslında arkada ne kadar çirkin, kişilerin kendi egolarının, iktidar mücadelelerinin olduğu konusunda bilgilendirmek istedim."

"Geldiğimizde 50 milyon Euro olan futbol şubesi maliyeti sezon başında 27 milyon Euro'ya indi. 85 milyon TL vadesi geçmiş borç ödedik. 21 milyon TL vadesi geçmiş borçlardan indirim aldık. Açılan borçlarda 16 milyon TL indirim alarak uzlaşmaya gittik..."

Kenan Yıldız kupaya yakın: Juventus, İtalya Kupası'nda finale çıktı Kenan Yıldız kupaya yakın: Juventus, İtalya Kupası'nda finale çıktı Haberi Görüntüle

BURAK ELMAS'TAN ABDÜRRAHİM'E ALBAYRAK OLAY SÖZLER

"Abdurrahim Albayrak'ın nasıl bir kişilik olduğunu size anlatacağım. İbra olmadıktan sonra mahkeme kararıyla iki sene Galatasaray'ı yönetmeye devam ettiler. Oğulcan Çağlayan konusunda kulübü ciddi zarara uğrattılar. Bunlar yaşanmamış gibi utanmadan çıkıp konuştular."

5 Mayıs Galatasaray- Sivasspor maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar? 5 Mayıs Galatasaray- Sivasspor maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak?... Haberi Görüntüle

BURAK ELMAS: FATİH TERİM İBRASIZLIK İÇİN ÇALIŞTI

"Fatih Hoca konusunda doğru kararı, doğru zamanda verdiğimi düşünüyorum. Her ne kadar Fatih Hoca, ibrasızlık konusunda çalıştığını söylese de ben kendisini de koruma adına bu kararı almıştım."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading