Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Galatasaray'da hakeme ve TFF'ye büyük isyan: Biz, bu ligi bitirtmeyiz!

Galatasaray'da hakeme ve TFF'ye büyük isyan: Biz, bu ligi bitirtmeyiz!

Süper Lig'in 11'inci haftasında evinde Alanyaspor'la 2-2 berabere kalan Galatasaray Kulüp Başkanvekili Erden Timur, TFF ve maçın hakemi hakkında flaş ifadelerde bulundu. İşte açıklamaların tamamı...

Spor

23.01.2024, 22:14

Galatasaray'dan, 2-2 biten Alanyaspor maçı sonrası maçın hakimi Ali Palabıyık ve  Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) sert tepkiler gelmeye devamn ediyor. Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, maçının ardından öfke dolu açıklamalarda bulundu.

İşte Erden Timur'un sözleri:

İngilizler onun peşinde! "Yeni van Dijk" için 100 milyon euro... Haberi Görüntüle

"BU MAÇI BİLEREK BU HALE GETİRDİLER"

"Bilerek bu maçı bu hale getirdiler. Bu maç konuşulacak hiçbir tarafı olmayan bir maç haline geldi. Önce bu atamayla bunu bu şekle soktular. Galatasaray düşmanlığıyla bilinen bir hakemi böyle bir maça atayarak hafta içi yaptığımız basın toplantısında, ki her kelimesiyle arkasındayız ve doğruyu söyledik, kendi hatalarımızı da konuştuğumuz, kendi öz eleştirilerimizi de yaptığımız bir basın toplantısıydı. Türk futbolu için önemli bir basın toplantısıydı. Ross'un pozisyonunu da söylediğimiz, bize adil davranılmadığını söylediğimiz, geçmişte bu tip kliklerin tüm takımlara, Galatasaray'a fayda ettiğini söylediğimiz ve yüzleşme yaptığımız bir basın toplantısıydı. Biz her zaman yüzleşme yaparız."

Trabzonspor'dan sol bek atağı! Yıldız isim için yükleniyor Haberi Görüntüle

"TFF ADALET İSTEMİYOR"

"Düzenlediğimiz basın toplantısında hataları söyledik. Adalet istediğimizi söyledik. Kendimiz için değil, herkes için istediğimizi söyledik. Adalet arayışının sonunda anladığımız, TFF adaleti istemiyor. Ben adalet istiyorum diyene, adaleti sağlaması gereken erk, adaletsizlikle, manipülasyonla, operasyonla ceza veriyorsa, bu kabul edilemez. Bu iş kokmuştur, bu iş çürümüştür. Kokusu her tarafa yayılmıştır."

Galatasaray'ın file bekçisi Muslera için flaş gelişme! Muslera'nın yeni adresi.. Haberi Görüntüle

"HAKEM OPERASYON İÇİN GÖNDERİLMİŞ"

"Bu hakem operasyon için gönderilmiş. Galatasaray 30 dakika rakibini boğmuş. Rakibimizin en koyu taraftarı bile bu maçın 5-6'lık olacağını söyledi. 30. dakikada kırmızı kart gösteriyor. Boey'in kırmızı kartını 7 hakeme sorduk. 6'sı "Kırmızı kartla alakası yok" dedi. 1 tanesi de "Belli belirsiz. Sarı verse daha iyiydi" dedi. Kırmızı kart olması için top kontrolü olması lazım. Kaleye 50 metre var. Faul olup olmadığı belli değil diyen 2 Türk hakem var. 30. dakikada bu kararı veriyorsun, VAR çağırmıyor. VAR'ın çektiği çizgileri gördük. Medyayı çağırdılar. VAR çizgileri nasıl insan işiymiş hepimiz gördük."

FIFA'dan Trabzonspor-Fenerbahçe derbisindeki olaylar için açıklama Haberi Görüntüle

"TÜM KULÜPLER RAHATSIZ"

"Karşı taraf için savaşsa savaş, baş üstüne! Herkesin bildiği elinde. Korkun dedim. Korktular. Bizim geri adım atacak tırnak kadar mesafemiz yok. Biz geri adım atmayız. İdealist insanlar, gerçekten adalet isteyenler geri adım atmazlar. Tüm kulüplerle konuştuk, herkes rahatsız. Bu çorbada tuzumuz, kamuoyu gücümüzle olsun. Başkasına yapılanları da dile getirelim. Biz ağabeylik yapmak peşinde değiliz. Herkes bir şey katacak bu işe. Başka kulüp, başka türlü katacak. Adalet arayanlar, hiçbir şeyden korkmaz. 

Galatasaray'ın file bekçisi Muslera için flaş gelişme! Muslera'nın yeni adresi.. Haberi Görüntüle

"BİZE TEHDİTLER GÖNDERİLİYOR"

Farklı farklı tehditler gönderiliyor. Korkmuyoruz. Gerekirse açıklarız. Biz Türk futbolunun iyiliğini istiyoruz. Herkes görecek. 3 gündür manipüle ediyorlar. Basın toplantısını izlemeyenler, bunu söylüyor. Bizim ne kadar kararlı olduğumuzu, mücadele edeceğimizi herkes görecek. Biz geri adım atmayız. Bu bir kurgu. Yapanları biliyoruz. Başlarına yıkarız. Kurguyu bugün herkes anladı. Bu şekilde devam ederse bu lig bitmez. Bitmeyecek. Biz bitirtmeyiz. Bu böyle gitmez. Getirin yabancı hakemleri onlar yönetsin.

Fenerbahçe, Konferans Ligi'nden ne kadar para kazandı? FB, UEFA'dan ne... Haberi Görüntüle

TFF'YE "KARARLILIK" MESAJI

"TFF'ye gittik görüştük. Onlar burada, bu tip şeylerle ilgileneceklerini söylediler. Atama MHK tarafından yapılıyor, bir kontrol yok orada. O gün de söyledim, iyi niyetle mücadele edenler var TFF'de ama bu izler oradan silinmediği müddetçe hepsi beyhude. Kararlılık lazım. Bizim kararlılığımızın 10 katı TFF'de olmalı."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading