Yandex Metrica

Galatasaray'da Hagi sevinci yaşanıyor

Galatasaray'da Hagi sevinci yaşanıyor

Süper Lig'de lider Galatasaray gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. İstanbul ekibinin transfer çalışmalarını bizzat başkan vekili Erden Timur inceliyor.

Spor

23.01.2024, 20:50

İskoçya Premier Ligi ekiplerinden Rangers'ta forma giyen Ianis Hagi hakkında sıcak bir gelişme yaşanıyor. Ibrox Noise'da yer alan habere göre Spor Toto Süper Lig lideri Galatasaray, İskoç ekibinden ayrılması gündemde olan Rumen futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.

Mehmet Büyükekşi tekrar aday olacak mı? Büyükekşi TFF Başkanlığına aday olacak mı? Mehmet Büyükekşi tekrar aday olacak mı? Büyükekşi TFF Başkanlığına aday... Haberi Görüntüle

BAŞKA TAKIMLARDAN DA TEKLİF VAR

Sakatlık sebebiyle bir süredir performansında ciddi bir düşüş yaşayan 24 yaşındaki futbolcunun takımdan gönderilmesi için gerekli kolaylıkların sağlanacağı da ifade edilen haberde, Galatasaray'ın yanında birden fazla Avrupa kulübünün de oyuncuyu transfer etmek için girişimlerde bulunabileceğini aktardı. 

Fenerbahçe'de kriz: İsmail Kartal ayrılıyor Fenerbahçe'de kriz: İsmail Kartal ayrılıyor Haberi Görüntüle

BABASI ARACI OLACAK

Geçmişte Galatasaray formasını terleten ve Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı Gheorghe Hagi'nin oğlu olan Ianis'in bu sebepten dolayı sarı kırmızılı ekibe transfer olmaya sıcak baktığı da ifade edildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading