banner2

Galatasaray'da Fatih Terim ocak ayını işaret etti

Son dakika haberleri... Beşiktaş derbisi sonrası saha içi eksiklerini bir kez daha gören Fatih Terim, Muslera'ya alternatif ve orta sahaya oyuncu bakıyor.

Spor 27.10.2021, 10:20 27.10.2021, 10:46
Abone ol
Galatasaray'da Fatih Terim ocak ayını işaret etti

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, yönetimden 2 bölgeye transfer isteyecek.

Kaleci pozisyonunda Fernando Muslera'ya alternatif arayan Terim, ayrıca Felipe Melo ve Fernando Reges tarzında bir oyuncuyu kadrosunda katmanın planlarını yapıyor.

Yaz transfer döneminin son gününde Gustavo Assunçao'yu kiralayan Sarı-kırmızılılar, genç oyuncudan henüz memnun kalmadı. Devre arasında yollarını ayırarak yabancı kontenjanını boşaltacak olan Aslan, Gedson Fernandes ve Mohamed Elneny isimlerine tekrar yönelecek.

Ayrıca Muslera'yı zorlayacak bir yedek kaleci isteyen Sarı-kırmızılılar, Göztepe'den İrfan Can Eğribayat için şansını zorlayacak.

Beşiktaş karşısında alınan 2-1'lik yenilgi sonrası basın toplantısında transfer sinyallerini veren Terim, "Ocak’ta illa 6 numara diye bir şey demedim. Maçları oynayalım. Ama bilin ki zaten hareket halindeyiz. Bu gidişle eğer bu turu geçersek Ocak ayında birkaç yere gereğini yapacağız. Arkadaşlarımız çalışıyor. Gitmeler, gelmeler bunlar olacak, olmalı. Profesyonel hayat bunu gerektirir. Süre almayan gitmek isteyecektir. Memnun değilsek, daha iyi bir opsiyon bulursak biz de almak isteriz. Oyuncu 5 sene mukavele imzalıyor. Memnum değilim, gitmek istiyorum diyor. Kulüplerin de bu hakları var. Bütün oyuncular değerli. Ocak geldiğinde değişen değişir, kalan kalır. Şu an herkese ihtiyacımız var" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!