Yandex Metrica
SON DAKİKA
Galatasaray'da Domenec Torrent hüsranı! Fatih Terim'i bile aratıyor

Galatasaray'da Domenec Torrent hüsranı! Fatih Terim'i bile aratıyor

Sarı Kırmızılı takım Domenec Torrent yönetimindeki 4. maçında da galibiyetle tanışamadı. Aytemiz Alanyaspor - Galatasaray maçı 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Spor

23.01.2024, 18:46

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasındaki Aytemiz Alanyaspor-Galatasaray maçı 1-1 berabere bitti. Fatih Terim'in yerine getirilen Domenec Torrent böylece 4. maçında da takıma galibiyet getiremedi. 

Maçın gollerini 39. dakikada Eduardo (Aytemiz Alanyaspor) kaydederken Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu bu gole 2 dakika sonra cevap verdi. Her iki takım soyunma odasına bu skorla giderken, ikinci yarıda tarafların karşılıklı atakları sonucu değiştirmeye yetmedi. 

Emre Belözoğlu eski takımını üzdü: Ankaragücü 7 maç sonra kazandı Haberi Görüntüle

HENÜZ GALİBİYETİ YOK 

Galatasaray'ın başında dördüncü Spor Toto Süper Lig maçına çıkan İspanyol teknik direktör Domenec Torrent, henüz galibiyetle tanışamadı.

Sarı-kırmızılı ekipte Süper Lig'in 20. haftasında 1-0 kaybedilen GZT Giresunspor müsabakasının ardından teknik direktör Fatih Terim ile yollar ayrıldı. Tecrübeli teknik adamın yerine uzun süre Pep Guardiola'nın yardımcılığını yapan Torrent getirildi.

Göreve başlamasının ardından sarı-kırmızılı takımın başında 4. Süper Lig karşılaşmasına çıkan 59 yaşındaki teknik direktör, bu karşılaşmalarda istediği sonucu göremedi.

Ligin 21. haftasında deplasmanda 2 kez öne geçtiği Atakaş Hatayspor mücadelesini 4-2 kaybeden Torrent yönetimindeki Galatasaray, 22. haftada konuk ettiği Kasımpaşa karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Sarı-kırmızılılar, 23. haftada ise sahasında lider Trabzonspor'a karşı yine öne geçmesine rağmen 2-1 mağlup oldu.

Torrent yönetimindeki Galatasaray, 4. lig maçına deplasmanda Aytemiz Alanyaspor karşısında çıktı. Sarı-kırmızılılar, 39. dakikada Wilson Eduardo'nun attığı gole 41. dakikada Kerem Aktürkoğlu ile cevap verdi. Müsabakanın 71. dakikasında Juanfran'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan rakibi karşısında pozisyon üretmekte zorlanan Galatasaray, skor üstünlüğünü ele alamadı ve sahadan beraberlikle ayrıldı.

Bu beraberlikle Torrent, yeni takımının başında ilk kez puanla tanışırken, galibiyet hasretini dindiremedi. Galatasaray, Alanyaspor beraberliğiyle ligdeki puanını 28'e taşıdı.

Manchester City ile Real Madrid'in ilginç şampiyonluk istatistiği: Rakibini eleyen... Haberi Görüntüle

13 MAÇTA SADECE 1 GALİBİYET

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de yaptığı son 13 maçta sadece 1 galibiyet alabildi.

Sarı-kırmızılılar, ligin 12. haftasıyla başlayan süreçte 1 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 yenilgi yaşadı. Söz konusu karşılaşmalarda 12 gol atan Galatasaray, kalesinde 20 gol gördü.

Bu süreçte tek galibiyetini 19. haftadaki Fraport TAV Antalyaspor mücadelesinde 2-0'lık skorla elde eden Galatasaray, son 5 lig maçında 1 beraberlik, 4 yenilgi yaşadı. Bu dönemdeki 5 karşılaşmanın tamamında kalesinde en az 1 gol gören sarı-kırmızılılar, 11 gol yerken, 5 gol atabildi.

Galatasaray, Süper Lig'de küme düşme hattının 3 puan üzerinde yer alıyor.

Montella'dan Arda Güler ve Semih Kılıçsoy açıklamaları Haberi Görüntüle

PENA VE PULGAR İLK MAÇLARINA ÇIKTI

Galatasaray'ın yeni transferleri İspanyol kaleci Inaki Pena ile Şilili orta saha oyuncusu Erick Pulgar ilk kez bir maçta sarı-kırmızılı formayı terletti.

Kaleci Fernando Muslera'nın sakatlığında İspanya'nın Barcelona takımından sezon sonuna kadar kiralanan Pena, Alanyaspor maçına ilk 11'de başladı. Kalesinde 1 gol gören 22 yaşındaki file bekçisi, yaptığı kurtarışlarla da güven verdi.

Maça yedekler arasında başlayan Pulgar ise 82. dakikada Taylan Antalyalı'nın yerine oyuna dahil oldu.

Arda Turan'a iki ayrı suçtan hapis cezası: Suçunu kabul etti Haberi Görüntüle

KEREM AKTÜRKOĞLU 6 GOLE ULAŞTI

Galatasaray'ın genç oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, bu sezon Süper Lig'de 6. kez fileleri havalandırdı.

Sarı-kırmızılı ekipte çıktığı son 5 lig karşılaşmasında 3 kez skor üreten Kerem, bu sezonki gol sayısını 6'ya çıkardı. 23 yaşındaki hücum oyuncusu, ligde 5 golü bulunan Mustafa Muhammed'i geçerek takımın en skorer futbolcusu oldu.

Kerem Aktürkoğlu, UEFA Avrupa Ligi elemelerinde 2, grup aşamasında da 1 kez gol sevinci yaşadı ve toplamda bu sezon 9 gol buldu.

TFF'den Trabzonspor'a ceza açıklaması: Gerekli müeyyide uygulanacak Haberi Görüntüle

İŞTE MAÇIN KÜNYESİ

Stat: Bahçeşehir Okulları

Hakemler: Mete Kalkavan, Ekrem Kan, Ata Yıldırım

Aytemiz Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Fatih Aksoy, Furkan Bayır, Borja, Novais, Efkan Bekiroğlu (Dk. 76 Umut Güneş), Candeias (Dk. 62 Davidson), Efecan Karaca, Emre Akbaba, Eduardo (Dk. 76 Oğuz Aydın)

Galatasaray: Pena, Van Aanholt, Nelsson, Marcao, Ömer Bayram, Taylan Antalyalı (Dk. 82 Pulgar), Berkan Kutlu, Emre Kılınç (Dk. 82 Morutan), Cicaldau (Dk. 82 Feghouli), Kerem Aktürkoğlu (Dk. 90 Arda Turan), Babel (Dk. 87 Halil Dervişoğlu)

Goller: Dk. 39 Eduardo (Aytemiz Alanyaspor), Dk. 41 Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray)

Kırmızı kart: Dk. 71. Juanfran (Aytemiz Alanyaspor)

Sarı kart: Dk. 87 Pulgar (Galatasaray)

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading