Yandex Metrica
SON DAKİKA
Galatasaray'da beklenmedik ayrılık! Yıldız oyuncunun opsiyonu kullanılmayacak!

Galatasaray'da beklenmedik ayrılık! Yıldız oyuncunun opsiyonu kullanılmayacak!

Süper Lig'in lideri Galatasaray'da İngiliz ortasaha oyuncusu Juan Mata ile opsiyonu uzatmadan yolların ayrılması bekleniyor. Sezon başı 1+1 yıllığına Manchester Unite'den gelen yıldız oyuncu 20 maçta 45 dakika süre alsaydı sözleşme otomatik uzayacaktı.

Spor

23.01.2024, 20:37

Süper Lig'in lideri Galatasaray'ın sezon başında İngiltere devi Manchester United'den kadrosuna kattığı Juan Mata ile opsiyonu kullanmadan yolları ayırması bekleniyor. Sarı kırmızılılar'ın bir diğer planı ise tecrübelli futbolcunun bilgi ve birikiminden faydalanarak teknik kadroya dahil etmek.

Türkiye'nin rakibi belli oluyor! Gözler Play-off'ta Haberi Görüntüle

OPSİYON UZATILMAYACAK

Kırmızı şeytanlardan elinde bonservisiyle Cimbom'a gelen ve 1+1 yıllık sözleşme imzalayan İngiliz oyuncu için Galatasaray en az 20 maçta 45 dakka süre alması halinde opsiyonu uzatma kararı almıştı. Sezon başından bu yana opsiyonunu başarılı kullanamayan Mata'nın geri kalan maçlarda oynama ihtimaline rağmen matematiksel olarak şansı kalmadı. Mata şu ana kadar sadece 5 maçta 45 dakika kriterini karşıladı.

Adeta şov yapıyor! 39 maçta 50 gol attı Haberi Görüntüle

SEZON SONU AYRILMASI BEKLENİYOR

Sarı kırmızılı ekibe Zaniolo'nun katılışı ve Mertens'in sakatlıktan dönüşüyle yıldız ismin forma şansı bulmasında zorlanacağı görülüyor. Tecrübeli İngiliz oyuncu bu sezon Galatasaray ile 14 resmi maça çıkan İspanyol yıldız, 3 gol 2 asistlik performansa imza attı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading