Yandex Metrica

Galatasaray'da beklenen ayrılık! Taraftarın sevgilisi İspanyol deviyle anlaştı imza atmaya gidiyor

Galatasaray'da beklenen ayrılık! Taraftarın sevgilisi İspanyol deviyle anlaştı imza atmaya gidiyor

Galatasaray'a geldiği günden bu yana oynadığı futbolla taraftarın sevgilisi haline gelen Brezilyalı yıldız, İspanyol deviyle anlaşma vardı. Brezilyalı yıldız kısa bir süre sonra imza atmak için İspanya'nın yolunu tutacak.

Spor

23.01.2024, 19:27

Torrent'le yollarını ayırdıktan sonra teknik direktörlük için Okan Buruk'la anlaşmaya varan Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Galatasaray'ın Marcao için İspanyol devi Sevilla ile görüşmelere tekrar başladığı belirtildi. İspanyol ekibinin 10 milyon Euro'luk ilk teklifinin reddedildiği belirtildi.

Yunanlıların Fenerbahçe planı ortaya çıktı: Ferdi'ye nefes aldırmayacak! Yunanlıların Fenerbahçe planı ortaya çıktı: Ferdi'ye nefes aldırmayacak! Haberi Görüntüle

15 MİLYON EUROYA BU İŞ BİTER

Galatasaray, Brezilyalı stoper Marcao için 20 milyon Euro bonservis talep ettiği ancak transferin 15 milyon Euro'ya tamamlanabileceği ifade edildi. Öte yandan Sevilla'nın Marcao ile anlaşmaya aktarıldı.

Galatasaray'dan 75 milyon euroluk transfer hedefi Galatasaray'dan 75 milyon euroluk transfer hedefi Haberi Görüntüle

38 MAÇTA 1 GOL ATTI

Galatasaray'a 2018/19 sezonunun devre arasında Portekiz Ligi ekiplerinden Chaves'ten transfer olan Marcao, geçtiğimi sezon 38 maçta süre alırken 1 gol kaydetmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading