Yandex Metrica

Galatasaray'da ayrılık! Mostafa Mohamed Fransa'ya gidiyor! Eski Fenerli yanına istedi

Galatasaray'da ayrılık! Mostafa Mohamed Fransa'ya gidiyor! Eski Fenerli yanına istedi

Son dakika haberleri... Galatasaray'da mutsuz olan Mostafa Mohamed'in sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edildi. Başakşehir maçında oyundan alınınca Domenec Torrent'e tepki gösteren Mısırlı golcünün tepkisi bardağı taşıran son nokta oldu.

Spor

23.01.2024, 19:14

Galatasaray'da bu sezon beklentilerin altında kalan Mostafa Mohamed, Fransa Ligue 1 ekibi Toulouse ile görüşüyor.

Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Damien Comolli'nin başkanlığını yaptığı Fransız ekibi 24 yaşındaki golcüyle temasa geçti.

Bafetimbi Gomis'in gölgesinde kaldığı için forma şansı bulmakta zorlanan Mısırlı golcünün kariyerine yeni bir heyecan aradığı öğrenildi.

Galatasaray'a imza atmadan önce Fransa'nın kapısından dönen Mohamed ile Toulouse'nin yanı sıra Lyon, Rennes ve Lille'in de devrede olduğu konuşuluyor.

Jayden Oosterwolde sakatlığında son durum: Sahalara geri mi dönüyor? Jayden Oosterwolde sakatlığında son durum: Sahalara geri mi dönüyor? Haberi Görüntüle

MOSTAFA MOHAMED AYRILMAK İSTİYOR

Geçen sezon büyük umutlarla Mısır'ın Zamalek takımından kiralanan ve daha sonrasında 4 milyon Dolar'a bonservisi alınan Mostafa Mohamed'in düzenli oynamak isteyeceği bir takıma gitmek istediğini ve kendisi için en uygun ligin Fransa olduğunu menajerine ilettiği iddia edildi.

İstanbul'da yaşadığı uyum sorunu nedeniyle zor günler de geçiren Mohamed'in yeni sezonda ayrılmayı kafasına koyduğu belirtildi.

Galatasaray'ın Mısırlı oyuncu için en az 10 milyon Euro gelir beklediği ve bu rakamın altına gelecek teklifleri kabul etmeyeceği aktarıldı.

Bu sezon Sarı-kırmızılı formayla 39 resmi maça çıkan Mohamed, 7 gol atıp, 5 asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading