Yandex Metrica

Galatasaray'da ayrılık! Fatih Terim üzerini çizdi

Galatasaray'da ayrılık! Fatih Terim üzerini çizdi

Son dakika Galatasaray haberleri... Devre arasında transfer takviyesi yapmayı planlayan Galatasaray'da gözler gidecek isimlere çevrildi.

Spor

23.01.2024, 18:23

Süper Lig lideri Trabzonspor'un 14 puan gerisinde bulunan Galatasaray'da yolcu listesi ortaya çıktı.

Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmayı 1 maç kala garantileyen Sarı-kırmızılılar, ligde alınan kötü sonuçlar sonrası gidecekleri belirledi.

Teknik direktör Fatih Terim'in forma şansı vermediği Aytaç Kara olmak üzere talipleri olması durumunda Patrick van Aanholt ve Yedlin'in satılmasına izin vereceği iddia edildi.

Kasımpaşa ile sözleşmesi bittikten sonra bu sezon takıma dahil olan Aytaç ile Yeni Malatyaspor, Göztepe ve Altay'ın ilgilendiği öne sürülürken, van Aanholt için Premier Lig takımlarının devreye girebileceği konuşuluyor.

Hücum yönünde yaptığı hatalar ile teknik ekibin tepkisini çeken Aanholt'un Fenerbahçe ve Yeni Malatyaspor maçında ortaya koyduğu performans taraftarı da hayal kırıklığına uğratmıştı.

Patrick van Aanholt bu sezon Galatasaray'da Avrupa Ligi ve Süper Lig olmak üzere 22 maça çıkaral 1 asist ve gol atarken, Aytaç Kara ise Şampiyonlar Ligi Elemeleri'nde 2, Avrupa Ligi'nde 4 ve Süper Lig'de de 1 maç şans bulurken asist ve gol katkısı yapamadı.

Fenerbahçeli Edin Dzeko, Türk bayrağıyla Yunanistan'ı salladı: Taraftar, oyuncular ve medya çıldırdı Fenerbahçeli Edin Dzeko, Türk bayrağıyla Yunanistan'ı salladı: Taraftar, oyuncular ve... Haberi Görüntüle

ADİL GEVREK DOĞRULADI

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Galatasaray'dan ayrılması beklenen Aytaç Kara'yı istediklerini doğralamıştı.

Gevrek, "Galatasaray'dan Aytaç Kara'yı sezon öncesinde de istedik. Aytaç Kara'yı şimdi de istiyoruz. Galatasaray bırakırsa Aytaç'ı kadromuza katmak isteriz." demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading