Yandex Metrica

Galatasaray'da 8 futbolcu gönderiliyor

Galatasaray'da 8 futbolcu gönderiliyor

Son dakika Galatasaray haberleri... Transfer döneminin bitmesine 27 gün kala takımdan gönderilecek oyuncuları belirleyen Galatasaray'da 8 isimle yollar ayrılıyor.

Spor

23.01.2024, 17:47

Yeni sezonda kadrosuna Barış Alper Yılmaz, Cicaldau, Aytaç Kara, Sacha Boey, Berkan Kutlu, Alpaslan Öztürk,Victor Nelsson ve van Aanholt'u transfer eden Galatasaray'ya gözler gidecek futbolculara çevrildi.

Yabancı sayısını 16'ya çıkaran Sarı-kırmızılılar kontenjanı boşaltarak Bankalar Birliği ile yapılan anlaşma gereği  590 milyon TL olan takım bütçesini 480 milyon TL'ye düşürmek için çalışmalara hız verdi.

Konyaspor Kasımpaşa'yı deplasmanda rahat geçti Konyaspor Kasımpaşa'yı deplasmanda rahat geçti Haberi Görüntüle

GALATASARAY'DA KİMLER GİDECEK?

Bekleneni veremeyen ve sürekli sakatlanarak takımdan uzak kalan Radamel Falcao ve isteksiz tavırlarıyla dikkat çeken Feghouli ile görüşmelere başlayan Aslan, iki futbolcuya talip çıkmaması durumunda sözleşmelerini feshedecek.

Performansı yetersiz bulunan Ozornwafor, kiralık gitmesi gündeme gelen Jesse Sekidika, bonservisiyle satılması beklenen Mbaye Diagne, yüksek maliyeti nedeniyle gözden çıkarılan Ryan Babel ve Luyindama'nın yeni sezonda takımdan ayrılması bekleniyor.

Ayrıca takımla antrenmanlara devam eden ama gözünden yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle tedavi süreci devam eden  Omar Elabdellaoui'ya ise sezonun ilk yarısında lisans çıkarılmayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading