Yandex Metrica

Galatasaray'da 5.Fatih Terim dönemi için harekete geçildi! Dursun Özbek'ten taraftara sürpriz

Galatasaray'da 5.Fatih Terim dönemi için harekete geçildi! Dursun Özbek'ten taraftara sürpriz

Son dakika haberleri... Galatasaray'dan olaylı ayrılan ve taraftarın geri dönmesi için yoğun baskılar yaptığı Fatih Terim'in yeni sezonda yeniden görev alacağı iddia ediliyor.

Spor

23.01.2024, 18:56

Burak Elmas ile yaşadığı görüş ayrılığı sonrası bileti kesilen Fatih Terim'in yeniden görev alacağı gündemi salladı.

Kulüp üyeleriyle Sarıyer'de yemeğe çıkan Terim'in Ahmet Yüce Ocaklı tarafından ikna edilmeye çalışıldığı belirtildi.

Mayıs ayında ibra edilmeme tehlikesi yaşayan Elmas'ın seçime gitmesi halinde aday olmayacağı ve Dursun Özbek'in güçlü bir yönetimle başkanlığa talip olacağı iddia edildi.

Fenerbahçe Olimpiyat Stadı'ndan lider çıktı! Kıran kırana maç nefesleri kesti Fenerbahçe Olimpiyat Stadı'ndan lider çıktı! Kıran kırana maç nefesleri kesti Haberi Görüntüle

DURSUN ÖZBEK GETİRMİŞTİ

2017-2018 sezonunda Galatasaray Kulüp Başkanı olduğu süreçte İgor Tudor ile yolları ayırıp, Fatih Terim'e teklif yapan Dursun Özbek, yaklaşık 4 sene sonra efsane hocayı yeniden göreve getirerek taraftarın sevgisini kazanmıştı.

Daha sonra yapılan başkanlık seçimini Mustafa Cengiz'e kaybeden Özbek, Terim ile kısa süre çalılmıştı.

Dursun Özbek-Fatih Terim birlikteliğini kaldığı yerden devam etmesi için yeni bir çalışma başlatan Ahmet Yüce Ocaklı'nın Serdar Güzelaydın ile ortak hareket ettiği öğrenildi.

İsmail Kartal'ın eli sıkıştı! Derbi için şimdiden vaziyet aldı İsmail Kartal'ın eli sıkıştı! Derbi için şimdiden vaziyet aldı Haberi Görüntüle

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı penaltı yorumu! Rıdvan Dilmen'den çarpıcı penaltı yorumu! Haberi Görüntüle

FATİH TERİM: BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN GALATASARAY

Sarıyer'deki yemekte üyelerle sohbet eden Fatih Terim'in Galatasaray'da görev almaya sıcak baktığı öğrenildi.

Galatasaray yöneticisi olup ihale alan insanlar değil, doymuş ve Galatasaray'a hizmet edecek insanların yönetimde olması gerektiğini belirten Terim,  "Normal şartlarda Avrupa'da namağlup gruplardan çıkaran bir teknik direktörü, Barcelona maçına evine araba yollayıp davet ederler. Bana herhangi bir davet gelmedi. En çok da buna kırıldım." ifadelerini kullandığı aktarıldı.

Ayrıca yeniden dönmeye sıcak bakan Terim'in "Görev ne olursa olsun. Yeni yönetim gelir, yönetimde kim var önemli değil. Benim için önemli olan Galatasaray." açıklamasında bulunduğu belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading