Yandex Metrica
SON DAKİKA
Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman? Galatasaray başkan adayları kim?

Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman? Galatasaray başkan adayları kim?

Galatasaray başkanlık seçimi için geri sayım başladı. Galatasaray başkanlık seçimi 30 Nisan 2022'de yapılması planlanmış ama İstinaf Mahkemesi tarafından karar iptal edilmişti. Galatasaray başkanlık seçimi yeni tarihi ise belirlendi. Olağanüstü seçimli genel kurula gidecek olan Galatasaray başkanlığı için Dursun Özbek ve Metin Öztürk birleşmeye karar verdi. Karar sonrasında yönetim kurulu listesi divan kurul başkanlığına cuma günü verilecek. Peki Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman? Galatasaray başkan adayları kim?

Spor

23.01.2024, 19:17

Galatasaray başkanlık seçimi heyecanı sürüyor. Vatandaşlar internette Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman araması yapıyor. 10. Asliye Mahkemesi, Galatasaray’ın 26 Mart tarihinde gerçekleştirilen mali genel kurulun iptali ve 30 Nisan 2022'de yapılan seçim için ihtiyati tedbir kararı almıştı. Galatasaray başkanlık seçimi yeni tarihi ise belirlendi. Peki Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman? Galatasaray başkan adayları kim?

Dani Alves serbest mi bırakıldı? Dani Alves hapisten çıktı mı? Haberi Görüntüle

GALATASARAY BAŞKANLIK SEÇİMİ NE ZAMAN?

Galatasaray başkanlık seçimi 11 Haziran 2022 tarihinde olağanüstü seçimli genel kurulda yapılacak. 11 Haziran tarihinde yapılacak olan Galatasaray kongre öncesi Dursun Özbek ve Metin Öztürk tek liste olarak seçime katılacak.

Galatasaray başkanlık seçimi öncesinde daha önceden aday olmayı düşünmediğini söyleyen Dursun Özbek, şimdi Metin Öztürk ile birleşerek seçime gireceğini söyledi. Dursun Özbek başkan olurken, Metin Öztürk de 2. başkan olacak.

Fenerbahçe Olympiakos maçı ne zaman hangi gün oynanacak? FB çeyrek... Haberi Görüntüle

GALATASARAY BAŞKAN ADAYLARI KİM?

Galatasaraybaşkan adaylık başvurularu 20 Mayıs 2022 tarihine kadar devam edecek. 11 Haziran 2022 tarihinde de yeni başkanı ve yönetim kurulu seçilecek.

Burak Elmas, tekrar başkan adayı olup olmayacağı merak ediliyordu. Son yapılan görüşmeler sonrasında Burak Elmas'ın aday olmayacağı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading