Yandex Metrica
SON DAKİKA
Galatasaray Başkanı Burak Elmas: Hakem art niyetliydi

Galatasaray Başkanı Burak Elmas: Hakem art niyetliydi

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldukları maçın ardından yaptığı açıklamada hakem Halil Umut Meler'i suçladı.

Spor

23.01.2024, 18:20

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, 2-1'lik Fenerbahçe mağlubiyetinden maçın hakemini sorumlu tuttu. Nef Stadyumu'ndaki karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada "Bugün, Nef Stadyumu'nda, çok çok çok kötü ve art niyetli bir hakem yönetimi vardı. Bunu tahmin etmemize rağmen, iyi niyetliyiz ya, bir şans verelim dedik. Son derece art niyetli, takımımızı yavaşlatan, bize kart ve kartlar vermeye çalışan bir saha yönetimi vardı" diyen Elmas, Türk sporuna kirli bir zihniyetin hakim olduğunu savundu. 

Yarın Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile bir görüşme gerçekleştireceğini ifade eden Elmas, "TFF üyeleriyle ilgili de bir uyarı yapmak istiyorum. Bugün gelen TFF yetkilisi, nasıl davranacağını bilmeyen bir yetkiliydi" dedi. Elmas şunları söyledi:

Spor yazarları Avusturya - Türkiye maçındaki ağır yenilgiyi yazdı: Acemiler... Haberi Görüntüle

HAKEM RAPORUNU İSTEYECEĞİM

"Bu toplantıda MHK başkanının olmasını ve Halil Umut Meler'in hakem raporunun da olmasını isteyeceğim. Bazı kulüpler el altından bunu alıyor. Biz bunun açıklanmasını ve kamuoyuyla paylaşılmasını istiyoruz. Yarın diğer başkanları da, arzu ederlerse, TFF ve MHK'yle yapacağım toplantıya davet edeceğim, hep birlikte gidelim. Bu tür iyi niyetli olmayan hareketler Türk futbolunun sorunu. Bunlar bugün bana, yarın sana olan şeyler. Hepimizin sorunu."

Galatasaray'dan Ali Koç'a cevap: 'Gözünü kırpmadan yalan söyleyen bu kişinin... Haberi Görüntüle

YARIŞTAN HENÜZ KOPMADIK 

"Biz ligde hâlâ aynı yarışın içindeyiz. Bir mağlubiyet, bizi bu yarıştan koparmaz. Çok genç, yeni bir araya gelmiş, başarılı olacak bir takımımız var. Bu takım en az 5-6 sene birlikte oynayacak, yeni takviyelerle birlikte en tepeye oynayan, hatta Avrupa'da tepeye oynayan bir anlayışımız var. Biz, Galatasaray'ın geleceğini kurmaya çalışıyoruz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading