Yandex Metrica
SON DAKİKA
Galatasaray başkan adayı Fransız hocayla anlaştı! Seçilirse göreve başlayacak

Galatasaray başkan adayı Fransız hocayla anlaştı! Seçilirse göreve başlayacak

Son dakika haberleri... Galatasaray'da 23-30 Nisan arası yapılacak seçimli olağanüstü genel kurulda yeni başkan belli olacak. Şu ana kadar adaylığını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk teknik direktör hazırlıklarına başladı.

Spor

23.01.2024, 19:05

Galatasaray'da yeni başkan belli oluyor.

Şu ana kadar adaylığını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk, 8 Nisan'a kadar gerekli evrakları divan kuruluna teslim edeceği belirtildi.

Geçen yıl yapılan başkanlık seçimlerine de adaylığını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk'ün bu kez iddialı oldukları ve ilk sezonlarında şampiyonluğa oynatan bir teknik direktör aradığı belirtildi.

Aboubakar, Beşiktaş'a ağırlık yapıyor! Elden çıkartmak için formül aranıyor Haberi Görüntüle

EŞREF HAMAMCIOĞLU HOCASINI BULDU

Galatasaray seçim yarışının favorisi olarak görülen Eşref Hamamcıoğlu, mevcut teknik direktör Domenec Torrent'in yerine Fransız hoca Rudi Garcia ile görüştüğü iddia edildi.

Daha önce Roma, Lyon ve Marsilya gibi dev takımları çalıştıran 58 yaşındaki antrenörün teklife sıcak baktığı konuşuluyor. 

Şu an da boşta olan Garcia'nın Eşref Hamamcıoğlu'nun seçimi kazanması halinde İstanbul'a gelerek tesisleri gezmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading