Yandex Metrica
SON DAKİKA
Galatasaray aradığı stoperi buldu! Marcao'nun yerine yıldız isim geliyor!

Galatasaray aradığı stoperi buldu! Marcao'nun yerine yıldız isim geliyor!

Giresunspor'a mağlup olarak ligin ikinci haftasında mağlubiyetle tanışan Galatasaray'da stoper arayışları hızlandı. Marcao'nun ardından Nelsson'un da takımdan ayrılması gündeme gelirken Sarı-Kırmızılılar listeye flaş bir ismi aldı.

Spor

23.01.2024, 19:40

Süper Lig'in ikinci haftasında sahasında Giresunspor'a 1-0 mağlup olan Galatasaray'da odefnas hattındaki problem gündeme taşınmıştı. Abdülkerim'in bariz hatası sonrası yenen gol yenilgiyi getirirken Marcao'nun ardından Victor Nelsson'un da transfer olma ihtimali stoper arayışlarının hızlanmasına neden oldu. Bu doğrultuda Sarı-Kırmızılılar flaş bir ismi gündemine aldı.

Dünyanın en iyileri listelendi! Arda Güler ve Kenan Yıldız ilk... Haberi Görüntüle

İTALYAN BASINI YAZDI

İtayan basınından Fabrizio Romano'nun haberine göre; Galatasaray, Vitoria Guimaraes'te forma forma giyen 24 yaşındaki Ganalı stoper Abdul Mumin için transfer teklifinde bulundu. Ganalı oyuncunun, Galatasaray'ın transfer listesindeki isimlerden biri olduğu ve ilk teklifin yapıldığı belirtildi. Haberde, Abdul Mumin için Premier Lig ekiplerinden Bournemouth'un da ilgisinin olduğu ve oyuncuyu kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ettiği ifade edildi. Geçtiğimiz sezon Vitoria Guimaraes ile 29 maça çıkan Abdul Mumin, herhangi bir gol katkısında bulunamazken 7 sarı kart, 2 kırmızı kart gördü.

Fenerbahçe için 'Barcelona' engeli! La Liga'da yer alamaz Haberi Görüntüle

İSVEÇ'TEN HIEN'İN İDDİASI!

Öte yandan İsveç basınından SportExpressen ise Galatasaray'ın Djurgarden forması giyen İsveçli stoper Isak Hien ile ilgilenen takımlar arasında olduğunu yazdı. Bu doğrultuda Sarı-Kırmızılıların, oyuncunun menajerleriyle de bir görüşme gerçekleştirdikleri belirtildi. Hien'in transferi için özellikle İtalyan ekipleri son derece istekli. SportExpressen Verona'nın Hien için 30 milyon Kron (2 milyon 860 bin Euro) artı 12 milyon Kron (1 milyon 144 bin Euro) bonuslar şeklinde teklifini sunduğunu ifade ediyor.

Gianluca Di Marzio da Torino'nun Hien için 40 milyon Euro (3 milyon 813 bin Kron) teklifte bulunduğunu aktarmıştı. Fakat İtalyan ekibi savunma hattına yapacağı takviye adına Ajax'tan Schuurs için de görüşmelerini sürdürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading