Yandex Metrica

Galatasaray, Alexandru Cicaldau transferini bitirdi

Galatasaray, Alexandru Cicaldau transferini bitirdi

Galatasaray, Romanya'nın Craiova takımından 24 yaşındaki orta saha Alexandru Cicaldau'yu transfer ediyor. Galatasaray, Cicaldau için kulübü Craiova ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Spor

23.01.2024, 17:41

5-1'lik PSV hezimetinin arından transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'ın orta sahası Romanya'dan geliyor.

Sarı-Kırmızılılar, 24 yaşındaki oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak. Galatasaray’ın transferi kısa süre içerisinde KAP’a bildirmesi bekleniyor.

Montella EURO 2024'te fark yaratma peşinde! Amacı belli oldu Montella EURO 2024'te fark yaratma peşinde! Amacı belli oldu Haberi Görüntüle

5 YILLIK SÖZLEŞME

Alexandru Cicaldau'nun menajeri Giovani Becali, "Cicaldau, %100 Galatasaray'da! Bu akşam ayrılıyor ve 5 yıllık sözleşme imzalayacak" şeklinde açıklama yaptı.

Gheorghe Hagi'nin futbol akademisinde kariyerine başlayan Alexandru Cicaldau daha sonra Hagi'nin sahibi olduğu Viitorul Constanta takımında forma giymiş ve 1 milyon euro'ya Craiova'ya transfer olmuştu.

Alexandru Cicaldau bugüne kadar Romanya formasını da 14 kez giydi ve 2 gole imza attı.

Fenerbahçe Süper Kupa'dan ne cezası aldı? Mağlup sayıldı mı? PFDK para cezası verdi mi? Fenerbahçe Süper Kupa'dan ne cezası aldı? Mağlup sayıldı mı? PFDK... Haberi Görüntüle

RESMEN DUYURDU

Galatasaray, Alexandru Cicaldau için kulübü Universitatea Craiova ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading