Yandex Metrica
SON DAKİKA
Galatasaray'a üçüncü başkan adayı geliyor! Eşref Hamamcıoğlu duyurdu

Galatasaray'a üçüncü başkan adayı geliyor! Eşref Hamamcıoğlu duyurdu

Son dakika haberleri... Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu, yarın yapılacak seçimin iptal edilmesini değerlendirdi. NEF Stadyumu'na giden Hamamcıoğlu, üçüncü bir adayın olabileceği iddia etti.

Spor

23.01.2024, 19:12

Galatasaray'da yarın yapılacak seçimin iptal edilmesinin ardından başkan adayları Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu açıklamalarda bulundu.

Burak Elmas'ın kendilerine seçim tarihi sorduğunu belirten Metin Öztürk, "21-28 Mayıs tarihlerinde mutabık kaldık ancak henüz fiili adım atılmadı. Topun ortada dönmesi bizi rahatsız ediyor" dedi.

Burak Elmas'la iletişime geçtiklerini belirten Öztürk, "Sayın Başkan bizlere istifa etmeyeceğini kesin olarak söyledi. Kendisinin tutumu bizde tereddüt oluşturduğu için açıklama yapmak istedik" sözlerini kullandı.

Başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu, üçüncü bir başkan adayının yetişmesi için uğraş verildiği tahmininde bulundu.

Hamamcıoğlu, "14:15'te bizimle toplantı yapılacaktı ama şu ana dek ses çıkmadı. Biz yarın seçim olmasını bekliyorduk. Maalesef Galatasaray camiasına farklı yöntemlerle, hukuki labirentlerle müdahale edilmiştir" dedi.

Galatasaray iradesinin kendisini korumayı bileceğini belirten Hamamcıoğlu, "İptal kararı Galatasaray'ın üstüne düşmüş bir gölgedir" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading