Yandex Metrica
SON DAKİKA
Galatasaray'a sürpriz teklif: İtalyan devi, transferi takasla bitirmek istiyor

Galatasaray'a sürpriz teklif: İtalyan devi, transferi takasla bitirmek istiyor

Son şampiyon yeni sezona iddialı girmek için kolları sıvadı. Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön elemeden dahil olacak Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk transferlerin kampa yetiştirilmesini istedi.

Spor

23.01.2024, 21:00

Sarı-kırmızılılara, İtalya'dan sürpriz bir öneri geldi. Morutan'ı kadrosuna katmak isteyen Salernitana, Galatasaray'a takas teklifinde bulundu. İşte detaylar...

Süper Kupa maçı ertelendi mi? 2024 Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa maçı... Haberi Görüntüle

MORUTAN'A KARŞILIK ERİK BOTHEİM

İtalya basınında yer alan habere göre, Serie A ekibi Salernitana, bonservisi Galatasaray'da bulunan Olimpiu Morutan'a talip oldu. Sezonu Serie B'de yer alan Pisa'da kiralık olarak geçiren Rumen oyuncu için Cimbom'a takas teklifinde bulunuldu. Salernitana, Morutan'ın transferine karşılık sarı-kırmızılılara Erik Botheim'ı önerdi. Bu sezon Salernitana formasıyla 29 resmi maça çıkan 23 yaşındaki Erik Botheim bu maçlarda 1 gol, 3 asist kaydetti.

Son dakika... Fenerbahçe'den olağanüstü genel kurur kararı: Ligden çekilme görüşülecek Haberi Görüntüle

ERIK BOTHEIM GALATASARAY'A SICAK BAKIYOR

Salernitana'da bu sezon gösterdiği performansla gözden düşen ve takımda istenmeyen adam konumuna düşen Norveçli ismin Galatasaray'ın gelecek sezonda Şampiyonlar Ligi vitrininde boy gösterecek olması nedeniyle Galatasaray'a sıcak baktığı ifade edildi.

Olimpia Milano - Fenerbahçe Beko maçı bugün mü, saat kaçta?... Haberi Görüntüle

ESKİ TANIDIK TAKASDA ISRARCI

Söz konusu haberde, Seria A ekiplerinden Salernitana Sportif Direktörü Morgan De Sanctis'in Morutan'ı çok beğendi ve transfer etmek için çok ısrarcı olduğu yazıldı. Morgan De Sanctis kalecilik yaptığı dönemde Galatasaray forması da giymişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading