Yandex Metrica
SON DAKİKA
Galatasaray'a şok duş! Umut Bozok transferini Trabzonspor bitirdi

Galatasaray'a şok duş! Umut Bozok transferini Trabzonspor bitirdi

Trabzonspor, Galatasaray'ın uzun süredir kadrosuna katmak istediği Umut Bozok ile her konuda anlaşma sağladı. Yıldız futbolcunun yakın zamanda imza atması bekleniyor.

Spor

28.01.2024, 21:34

Trabzonspor, Umut Bozok transferini bitirmeye hazırlanıyor. Galatasaray’ın kadrosuna katmak için uğraştığı yıldız futbolcu Umut Bozok transferine bordo mavililer engel oldu. Trabzonspor, hızlı bir transfer hamlesiyle genç yıldıza forma giydiriyor.

Beşiktaş'tan 76 milyon euro'luk transfer hamlesi! Gelirse Süper Lig'e seviye... Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR HER KONUDA ANLAŞMA SAĞLADI

Abdullah Avcı'nın ısrarla istediği Umut Bozok transferi için bordo mavililer büyük oranda anlaşma sağladı. Galatasaray’a transfer çalımı atan bordo mavililer, bu sezon flaş transfere imza atma peşinde. Transfer sezonuna hızlı giriş yapan Trabzonspor, 4 yıldız ismi KAP’a bildirdi. Geçen sezon Kasımpaşa'da kiralık olarak forma giyen ve Süper Lig'i gol kralı olarak tamamlayan Umut Bozok için birçok kulpü devreye girmişti. Galatasaray yıldız futbolcu ile görüşmelere devam ederken transferi Trabzonspor bitirdi.

Süper Lig'in yıkılmaz kalesi! Galatasaray oynadığı maçların yüzde 50'sinden fazlasında... Haberi Görüntüle

SÜPER LİG’DE GOL KRALI OLDU

Bonservisi Fransız ekibi Lorient'de bulunan yıldız santrfor için harekete geçen Trabzonspor, Bozok ile her konuda anlaşma sağladı.

Adı uzun süredir Galatasaray ile anılan 25 yaşındaki hücum oyuncusu transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul'a davet edildi. Süper Lig'de 38 maçta attığı 20 golle kral olan Umut Bozok, 7 de asist yaptı. Bozok’un güncel bonservis bedeli yaklaşık 5 milyon Euro. Kasımpaşa'nın Lorient'ten satın alma opsiyonunu kullanarak Umut'u Trabzonspor'a satmak istiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading