Yandex Metrica
SON DAKİKA
Galatasaray'a Milano'dan kötü haber! Serie A devinin rotası Icardi...

Galatasaray'a Milano'dan kötü haber! Serie A devinin rotası Icardi...

Galatasaray'ın PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi'nin geleceğindeki belirsizlik sürüyor. Arjantinli yıldızı son olarak Milano ekibi transfer listesine aldı.

Spor

23.01.2024, 20:29

İtalya Serie A'nın köklü kulübü Roma'dan Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katarak Avrupa basınında kendine yer bulan Galatasaray, Mauro Icardi sorununu çözmeye çalışıyor. PSG ile Mauro Icardi'nin bonservisini halletmeye çalışan Galatasaray'a sürpriz bir takım rakip olarak karşısına çıktı. Serie A'nın dev kulübü Milan, İtalyan basınına göre Mauro Icardi'yi transfer listesine aldı.

Fenerbahçe milli arada toparlandı! İşte sakat oyuncularda son durum... Haberi Görüntüle

MAURO ICARDI'YE BEKLENMEDİK TALİP

Galatasaray, PSG ile yaptığı görüşmelerde maaş sorununu çözmüş ve bonservis görüşmelerine başlamıştı ancak İtalyan devi Milan'ın transfere dahil olması görüşmeleri tıkadı.

Mauro Icardi'nin Süper Lig'deki üstün ve etkili bir performans göstermesinin yanı sıra Inter'deki günlerini de çok iyi bilen Milan, 30 yaşındaki golcüye talip oldu. Arjantinli yıldız, Milano ekibiyle anlaşırsa sezon sonunda Galatasaray'a veda edecek.

PSG cephesi ise Milan'dan Fransız sol bek Theo Hernandez'i istemişti. Önümüzdeki günlerde Mauro Icardi - Theo Hernandez takasının gerçekleştirilmesi dış basının gündeminde.

Trabzonspor'dan Fenerbahçe derbisi öncesi flaş sakatlık açıklaması Haberi Görüntüle

ICARDI'NIN GALATASARAY İSTATİSTİKLERİ

Galatasaray formasıyla bu sezon Süper Lig'de 12 maça çıkan Icardi, 9 gol atarken takım arkadaşlarına 6 gol pası vermeyi başardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading