Yandex Metrica

Galatasaray'a Juventus'tan dev transfer! Yıldız oyuncuyu Merih Demiral ikna etti

Galatasaray'a Juventus'tan dev transfer! Yıldız oyuncuyu Merih Demiral ikna etti

Son dakika haberleri... Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, gözünü İtalya Serie A'ya dikti. Sarı-kırmızılılar, Juventus'un kanat oyuncusuyla temasa geçti.

Spor

23.01.2024, 19:13

Bu sezon Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Galatasaray, yeni sezona iddialı hazırlanıyor.

Transfer çalışmalarında bonservissiz oyunculara ağırlık veren Sarı-kırmızılılar, Juventus'tan ayrılmaya hazırlanan Federico Bernardeschi ile görüştü.

Bu sezon 32 resmi maçta 2 gol, 6 asistlik performans sergileyen 28 yaşındaki oyuncu, beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığı yarattı.

Sözleşmesi uzatılmayan İtalyan yıldıza Serie A'dan talipler olmasına rağmen Galatasaray'a gelenileceği iddia edildi.

Okan Buruk'tan flaş karar! Yıldız ismi ingilizlere kaptırmak istemiyor Okan Buruk'tan flaş karar! Yıldız ismi ingilizlere kaptırmak istemiyor Haberi Görüntüle

BERNANDESCHI GALATASARAY'A DOĞRU

Bonservisi elinde olduğu için görüştüğü takımlardan imza parası talep eden Bernardeschi, Galatasaray'dan yıllık 3,5 milyon Euro maaş ve 2 milyon Euro da imza parası istediği konuşuluyor.

Bu rakamı düşürmek isteyen Sarı-kırmızılılar, başarıya endeksli prim sistemini devreye sokarak görüşmelerini sürdürmeye devam ediyor. 

Kariyerinde daha önce İtalya dışında oynamayan yıldız oyuncunun da Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı konuşuluyor.

Atalanta'ya Juventus'tan kiralık giden Merih Demiral'ın da Bernardeschi'ye Süper Lig hakkında bilgiler verdiği öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading