Yandex Metrica

Galatasaray'a dünya çapında 10 numara! Başkan adayı milli oyuncuyla anlaşmaya vardı

Galatasaray'a dünya çapında 10 numara! Başkan adayı milli oyuncuyla anlaşmaya vardı

Son dakika haberleri... Galatasaray Başkan Adayı olan Eşref Hamamcıoğlu, göreve gelmesi durumunda dünya çapında bir orta saha oyuncusunu kulübe kazandıracağı iddia edildi.

Spor

23.01.2024, 22:09

Galatasaray'da yapılacak başkanlık seçimi öncesi adaylardan biri olan Eşref Hamamcıooğlu, transfer çalışmalarında sürpriz bir isme yöneldi.

11 Haziran'da yapılacak seçimi kazanması durumunda 10 numara bölgesine yıldız bir ismi getirmek isteyen Hamamcıoğlu, Katar'da futbol hayatına devam eden James Rodriguez'in mali şartlarını araştırdı.

Avrupa'ya geri dönmek isteyen Kolombiyalı oyuncunun Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı belirtildi.

Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'dan da bilgi alan Rodriguez, başkanlık seçimi sonrası kendisine yapılacak resmi teklifi beklediği öğrenildi.

Al-Rayyan takımından bonservisini alacaklarına karşılık eline almaya hazır olduğunu bildiren 30 yaşındaki yıldızın senelik 3 milyon Euro ve özel başarı prim maddeleri istediği konuşuluyor.

Son dakika... Galatasaray'dan görkemli galibiyet: Deplasmanda Alanya'ya fark attı, liderliği devraldı Son dakika... Galatasaray'dan görkemli galibiyet: Deplasmanda Alanya'ya fark attı, liderliği... Haberi Görüntüle

JAMES RODRİGUEZ 24 KUPA KAZANDI

Kariyerinde Everton, Real Madrid, Bayern Münih, Porto ve Monaco gibi takımların formasını terleten Rodriguez, 24 kupa kaldırma başarısı gösterdi.

Rodriguez, 2014 yaz transfer döneminde Monaco'dan Real Madrid'e 75 milyon Euro karşılığında transfer olarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading