Yandex Metrica

Galatasaray'a Alman hoca! Sürpriz transfer sosyal medyadan açıklandı

Galatasaray'a Alman hoca! Sürpriz transfer sosyal medyadan açıklandı

Son dakika haberleri... Galatasaray, Futbol Akademisi ve Gençlik Geliştirme Koordinatörü olarak Marco Pezzaiuoli'yi göreve getirdi. Pezzaiuoli, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda 'Yeni evim' notunu düştü.

Spor

23.01.2024, 20:03

Alman teknik adam Marco Pezzaiuoli, Galatasaray'da Akademi ve Gençlik Geliştirme Koordinatörü olarak göreve başladığını açıkladı. Alman hoca Marco Pezzaiuoli artık Okan Buruk'un teknik ekibinde olacak. 

İsmail Yüksek'e dev talip! Fenerbahçe'den şok karar: Adresi belli oldu İsmail Yüksek'e dev talip! Fenerbahçe'den şok karar: Adresi belli oldu Haberi Görüntüle

''YENİ EVİM''

Marco Pezzaiuoli, sosyal medya hesanından Twitter'dan Nef Stadyumu'nda çektiği videoları 'Yeni evim' notuyla paylaştı.

Şampiyonlar Ligi'nde devler çarpıştı: Barcelona ve Atletico Madrid'den hüzünlü veda Şampiyonlar Ligi'nde devler çarpıştı: Barcelona ve Atletico Madrid'den hüzünlü veda Haberi Görüntüle

ALMANYA MİLLİ TAKIMI'NI ÇALIŞTIRDI

54 yaşındaki Alman teknik adam, futbol kariyerinde daha önce Karlsruhe altyapısında, Almanya U15, U16, U17, U18 milli takımlarını çalıştırmıştı. Hoffenheim'da da görev alan Alman hoca, Cerezo Osaka, GZ Evergrande, Eintracht Frankfurt gibi kulüplerin altyapı sorumluluğu görevini yürütmüştü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading