Yandex Metrica

Galatasaray'a ağır göndermede bulundu: Pişman oldum!

Galatasaray'a ağır göndermede bulundu: Pişman oldum!

Son dakika haberleri... Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Tahir Kıran, Galatasaray karşısında alınan 4-2'lik yenilginin ardından sert açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Spor

23.01.2024, 18:54

Geçen hafta Galatasaray'a deplasmanda 4-2 yenilen Çaykur Rizespor'da tepkiler dinmiyor.

Bu hafta oynanacak GZT Giresunspor maçı öncesi açıklamalarda bulunan Rizespor Kulüp Başkanı Tahir Kıran, "Galatasaray maçındaki kararları tartışmaya gerek yok. Tartışılacak bir karar yok. Takımı sahadan çekmediğime pişman oldum. Böyle bir rezalet Türk futbolunda ne görüldü ne de görülecek. Bir daha da görülmez. Yaşananlar yaşandı. Futbol Federasyonu bir yaptırım yapacaktır, böyle bırakmayacaktır diye düşünüyorum. Bu insanların emeğini çalmak kolay iş değil” ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de görev alacak ilk yabancı hakem açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında o hakem görev alacak! Süper Lig'de görev alacak ilk yabancı hakem açıklandı! Fenerbahçe ve... Haberi Görüntüle

TAHİR KIRAN: GALATASARAY'I KURTARMAYA GEREK YOK

Rizelilerin maçları seyrettiklerini söyleyen Tahir Kıran, “Bizim maçlarımızı bir canlı yayınlanırken veriyorlar, bir de 3-5 gün sonra bir daha veriyorlar. Galatasaray maçında Gedson’un kaval kemiğine adam basıyor, tersine karar veriyor. Bunu görüntülere bile koymuyorlar. Çok enteresan işler oluyor. Galatasaray’ı kurtarmak için bunlara gerek yok. Galatasaray kendi kendini kurtarır” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading