Yandex Metrica

Galatasaray 3 yıldıza imza attırıyor

Galatasaray 3 yıldıza imza attırıyor

Son dakika haberleri... Transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, devre arasında 3 yeni isme imza attırmayı planlıyor.

Spor

23.01.2024, 18:27

Süper Lig'de Trabzonspor'un 16 puan gerisine düşen Galatasaray, devre arasında takviye yapacak.

Transfer döneminin başlamasıyla 3 isme imza attırmak isteyen Sarı-kırmızılılar, Ryan Babel ve Sofiane Feghouli ile yollarını hazırlıyor. Ayrıca yaz transfer döneminin son gününde Portekiz'in Famalicao takımından kiralanan Gustavo Assunçao'yu da gönderecek. 

UEFA Avrupa Ligi'ne yoluna kayıpsız devam eden Galatasaray, son 16 turundaki iddiasını arttırmak için Benfica'dan ayrılması beklenen Gedson Fernandes'i bonservisiyle transfer edecek.

Portekizli genç yıldızı çok isteyen Terim, Parma'da oynayan Dennis Man ve Bodo Glimt'ın 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Patrick Berg için de nabız yoklayacak.

Galatasaray dünya tarihine geçti! Süper Kupa ile büyük bir başarıya imza attı Galatasaray dünya tarihine geçti! Süper Kupa ile büyük bir başarıya... Haberi Görüntüle

MOSTAFA MOHAMED İMZA ATIYOR

Lazio maçı sonrası Mostafa Mohamed'in bonservisini alacaklarını basın toplantısında duyuran Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Bursaspor'da kadro dışı kalan İsmail Çokçalış ve Göztepe'nin genç kalecisi İrfancan Eğribayat'ı da istiyor.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading