Yandex Metrica

Galatasaray 2009'dan sonra bir ilke imza attı!

Galatasaray 2009'dan sonra bir ilke imza attı!

Son dakika haberleri... UEFA Avrupa Ligi'nde grup liderliğini sürdüren Galatasaray'dan 2009 yılındaki performansına bir adım daha yaklaştı.

Spor

23.01.2024, 18:10

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda Lazio, Marsilya ve Lokomotif Moskova ile mücadele eden Galatasaray, gol yemeden liderlik koltuğunda bulunuyor.

Avrupa kupalarında özlenen günlerine dönüş yapan Sarı-kırmızılılar, üst üste 3 maçta kalesini gole kapatmayı başardı.

Galatasaray daha önce 1993-1994 sezonunda Manchester United karşısında Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanşında 0-0'lık beraberlik almış, arkasından grupta oynanan Barcelona ve Spartak Moskova maçlarında da golsüz eşitlikler alarak üst üste 3 maçta gol yememişti.

UEFA Avrupa Ligi'ne İngiliz ekibi West Ham United ile beraber kalesinde henüz gol görmeyen temsilcimiz, 32 takım içerisinde kalesini gole kapatan iki takım olarak öne çıktı.

El Clasico heyecanı başlıyor! Real Madrid - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı? El Clasico heyecanı başlıyor! Real Madrid - Barcelona maçı ne... Haberi Görüntüle

2009 YILINDA 11 MAÇ YENİLMEDİ

Galatasaray'ın 7 maçtır Avrupa'da kaybetmemesi de kalesini gole kapatmasıyla birlikte bir diğer önemli istatistik olarak öne çıktı.

Galatasaray, son olarak 2009'da üst üste 11 Avrupa kupası karşılaşmasında namağlup serisi yakalamıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading